Davee Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Pls help :D Proč když mám ChickHEN v obrázkách tk se to vždycky jen sekne a nechytne se to??? Bráchovi to tak šlo, ale já mám slim a on fat... :psp: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 a jaký máš vůbec firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Je to nestabilní, musíš to zkoušet .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 1) Zformátuj Kartu 2) Nahraj soubory znova 3) Restore defualt settings 4) Najet na obrázky počkat na miniaturu > otevřít počkat na 1 obrázku 5) Nejde nic iného než zkouše a zase zkoušet. 6) Doporučuji nahazovat chickHEN na menší kartě 512mb/1GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ppst Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 6) Doporučuji nahazovat chickHEN na menší kartě 512mb/1GB mne to jde i na 4GB:psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Pls help :D Proč když mám ChickHEN v obrázkách tk se to vždycky jen sekne a nechytne se to??? Bráchovi to tak šlo, ale já mám slim a on fat... :psp: :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts