Nol!m!t Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Zdravim mam 2 moduly RAM jeden tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51386 a druhej http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48490 Nějak se mi nekamarádí.Samostaně běží ve všech slotech.Ale když je chci dát obě klasicky či dualchanel tak to hodí chybu,nebo se ta druhá chová jako by tam nebyla.Co mam nastavit v biosu,aby šli obě?Hlavně že mi řikali,že stačí nackvaknout do slotu a nic víc.:cry: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 řekl sim že je chceš do dual chanelu ... proč sis nekoupil stejnej model jak maš tu první tam bys měl 100jistotu že pude .. některé ramky hold spolu nevycházej a myslím že ani nastevení v biosu nepomůže ... ale je to divný maj stejné časování i frekvenci ale nechtěj spolu makat zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nol!m!t Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 NO problem je,že jsem prolez asi 5 e-shopu a par kamenych a vsude mi na ty ocz rekli ze nejdou sehnat.Jenze kdo to mohl pred roke a pul tusit. Nejake napady nebo je mam proste vratit a zkusit jiny.Zkus mi nejaky navrhnout o kterych s myslis ze pujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 NO problem je,že jsem prolez asi 5 e-shopu a par kamenych a vsude mi na ty ocz rekli ze nejdou sehnat.Jenze kdo to mohl pred roke a pul tusit.Nejake napady nebo je mam proste vratit a zkusit jiny.Zkus mi nejaky navrhnout o kterych s myslis ze pujdou. zeptej se v obchodě že máš takovou RAM a oni by ti měly poradit jakou by sis měl vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nol!m!t Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ptal jsem se odbornika na czc a ten mi rekl ze tyhle pojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ptal jsem se odbornika na czc a ten mi rekl ze tyhle pojedou tak mu řekni, aby si změnil zaměstnání, protože tomu asi hovno rozumí, když ti to nejede:cheesygrin: běž tam zpátky a řekni mu že to nefachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.