Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pruh na obrazovce

moogle

Otázka

dneska sem si poridil PS3 a koukam, ze mi po obrazovce porad pluje takovej svetlej pruh (nekdy je tmavej), sice to neni temer videt, ale docela me to vytaci

nasel sem na netu par odkazu, kde o tom lidi psali, ale popravde moc nerozumim, jak se toho zbavit. pokud ma nekdo nejaky reseni, tak mi prosim napiste, co mam delat

jinak ps3 mam pripojenou normalne pres scartku

tady odkaz, kde se o tom taky pise:

http://www.cheapassgamer.com/forums/archive/index.php/t-128449.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hele tohle sem řešil na PS2 a nepřišel sem na to měl cem CRT od Panasonicu ale při hraní ten pruh nebyl vidět ani při pouštění filmů a to jsem zkoušel několik kabelů různé ceny a mě pomohlo vypojení jinýho spotřebiče.

Tak mě napadá nemáš zapojený i DVD nebo něco taky ve skartu? Jestli ano zkus to vypojit.

Odkaz ke komentáři

• 0

PS3 ma spolecneho s televizi to, ze se to na ni hraje

a PS2 mi takovy veci nedela, to az ted PS3. takze ten problem bude sice u televize, presto si nemyslim, ze bych delal neco spatne, ze to pisu sem

pruhy prestanou, kdyz vypojim od tv naprosto vse, krom PS3. ale to je trochu neprakticky, vypojovat zezadu tv 4 veci (kabelovku, domaci kino a dvd prehravac..)

proste sem chtel vedet, zda by mi neco nepomohlo

Odkaz ke komentáři

• 0

mne to dela ty pruhy no. prijde mi, ze asi neni jinej zpusob, jak se toho zbavit, nez to vsechno vypojovat pred kazdym hranim. to se ale bojim, ze tam vzadu urvuneco (precijen scart ma hrozne moc tech sracu, co se muzou zlomit)..

jeste jinak - jde nejak hrat PS3 na monitoru meho notase? ze by se to nejakym zpusobem propojila? predesilam, ze hdmi tu nemam, bohuzel :/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu