nuchtala Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Potřebuju poradit.Mám Fat 1004 s firmware 4.05.Chtěl bych si ho flashnout.Můžete poradit jak na to.Návod sem četl, ale chci vědět,jestli tam můžu hned nahrát 5.50 Gen a nebo se to musí přes Pandora battery? Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Update na 5.03 a pote flash pomoci chickhen - tutorialy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Proč by dělal u Fatu ChickHen???=O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Pandora ne? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Proč by dělal u Fatu ChickHen???=O Pandora ne? xD Vy jste se hledali až jste se našli :dozey: Proč chickhen ? No protože pochybuju, že má doma jednu pandoru a bude mít náladu dělat MMS ... kdež to udělá update na 5.03 a pak flash přes chickhen .. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ať si zajde za někým ne ? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Vy jste se hledali až jste se našli :dozey: Proč chickhen ? No protože pochybuju, že má doma jednu pandoru a bude mít náladu dělat MMS ... kdež to udělá update na 5.03 a pak flash přes chickhen .. :P No a proč by dělal ChickHen,když to po každým úplným vypnutí bude muset nahazovat,když může mít plnohodnotnej cfw???Mysli,ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 ^^ Já mám myslet ? omg, přečti co jsem napsal nebo radši http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 ty ignorante. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 No a proč by dělal ChickHen,když to po každým úplným vypnutí bude muset nahazovat,když může mít plnohodnotnej cfw???Mysli,ne... Proc by ho delal? Protoze si to pres nej bude moci flashnout na plnohodnotny CFW, ve kterem uz nebude muset nahazovat! Mysli, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nuchtala
Potřebuju poradit.Mám Fat 1004 s firmware 4.05.Chtěl bych si ho flashnout.Můžete poradit jak na to.Návod sem četl, ale chci vědět,jestli tam můžu hned nahrát 5.50 Gen a nebo se to musí přes Pandora battery?
Díky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts