Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak se dá zjistit verze flashe?

QRipper

Otázka

Čau, včera jsem si koupil Xbox Premium, má flash mechaniky a bylo k tomu asi 40 zálohovaných her. Zkusil jsem je všechny a hrát se jich dá asi jen 10, většina ostatních buď nejde spustit vůbec, nebo se spustí a někde v menu vyhodí hlášku "unreadable disc" nebo se prostě zaseknou při loadingu. Nainstalovat na HDD taky nejdou. Dneska jsem koupil dvě originální hry a ty jedou bez problémů. Přijde mi, že problém bude spíš ve špatně vypálených hrách než v mechanice a tak jsem se rozhodl stáhnout a vypálit si nějakou hru sám podle návodu v topicu pro začátečníky. Iso už mám stáhnuté, mám koupené dvě Verbatim DVD+R DL a hru jsem zkontroloval v ABGX360, ale nevím jaký mám vybrat patch, protože netuším jaká verze firmwaru je na Xboxu nahraná. Prodejce se zeptat nemůžu, protože si zrušil mail a při předání mě nenapadlo se na tohle ptát. Můžu to sám nějak zjistit? Díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ta konzole je koupená někde na inzerát? Podle toho, co píšeš, mě přijde, že je v dost špatném stavu. Hlavně, pokud si prodejce "náhodou" zruší mail. Předpokládám také, že jiný kontakt nemáš. Prostě mě to celé přijde trochu podezřelé.

Ale k dotazu. Pokud se hra spustí a někde v menu spadne, tak ji FW zvládá. Podle her, které máš se dá odvodit FW, jaký máš, najdi si, jký Wave tvoje hry jsou. Je samozřejmě možné "silové řešení", tedy stáhnout si od každé Wave jednu hru a tu zkusit (bez patchování, samozřejmě). To se zde už ale psalo.

Fakt, že jdou originály není zase tak divný. Lisovaná DVD bývají téměř bez výjimky kvalitnější a mechaniky, které je zvládají, nemusejí zvládat pálenky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu