kingondra007 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 čus právě jsem si přinesl nové pc z alfy a ted instaluju windows a už se instaluje 45min a jsem na 75% Je to normální Jsem stoho celkem rozklepaný jestli jsem něco neposral protože když jsem něco přeinstalovával tak to trvalo jen chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Kdyby se něco posralo tak to nainstaluješ znovu . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 otázka jaky instalujes operacní systém - jestli xp tak je to normální, jestli sedmičky - tak to asi neni normalni, avsak instaloval jsem je asi 5x a jednou se mi tohle taky stalo. pokud instalujes visty tak nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 otázka jaky instalujes operacní systém - jestli xp tak je to normální, jestli sedmičky - tak to asi neni normalni, avsak instaloval jsem je asi 5x a jednou se mi tohle taky stalo. pokud instalujes visty tak nevim :D proc by to u XP melo bejt normalni?ja XP instaluju tak cca 20min...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 no tak instalace se mi nepovedla a hazi mi to modrou smrt nevíte co ted stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 no tak instalace se mi nepovedla a hazi mi to modrou smrt nevíte co ted stim? znova nabootovat a naformatovat HDD a zkusit znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 začínám byt vkoncích nemůžu se dostat do žádneho menu ani do biosu ne vubec nwm jak vtéhle situaci vymazat hdd poradte někdo Trochu rozepišu problém zapne se počítač najede windows a oběví se tabulka pro instalaci potom začna instalace a během chvíle se oběvý modrá smr s hláškou STOP: 0X0000000A (0X00000002,0x00000000,Ox8051AA58) UŽ FAKT NWM CO MÁM UDĚLAT PORADTĚ MI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak jim to zítra zanes do Alfy ať ti to nainstalujou pokud ti to opravdu nejde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 pokud nenajedeš do biosu, tak bude něco v prdeli, ale před reklamací skus resetovat bios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 jo a sedmy jsou nainstalovány tak za 20 až 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 resetuj bios naformatuj hdd to biosu ti to jit musi ne????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 takže byli tam vadné ramky nechápu koktože při jejich zátěžovém testu se nic nestalo a když jsem doma instaloval tak klekly ale stanese takže pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.