Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomalá instalace PC

kingondra007

Recommended Posts

čus právě jsem si přinesl nové pc z alfy a ted instaluju windows a už se instaluje 45min a jsem na 75% Je to normální Jsem stoho celkem rozklepaný jestli jsem něco neposral protože když jsem něco přeinstalovával tak to trvalo jen chvilku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

otázka jaky instalujes operacní systém - jestli xp tak je to normální, jestli sedmičky - tak to asi neni normalni, avsak instaloval jsem je asi 5x a jednou se mi tohle taky stalo. pokud instalujes visty tak nevim :D

proc by to u XP melo bejt normalni?ja XP instaluju tak cca 20min......

Odkaz ke komentáři

začínám byt vkoncích nemůžu se dostat do žádneho menu ani do biosu ne vubec nwm jak vtéhle situaci vymazat hdd poradte někdo

Trochu rozepišu problém zapne se počítač najede windows a oběví se tabulka pro instalaci potom začna instalace a během chvíle se oběvý modrá smr s hláškou

STOP: 0X0000000A (0X00000002,0x00000000,Ox8051AA58) UŽ FAKT NWM CO MÁM UDĚLAT PORADTĚ MI

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu