DoktorKiller Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ahoj Hledám někoho s kým bych si mohl zahrát UFC 09 po netu,zatím nikoho neznám . Kdo by měl chuť tak ať napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Já hraju UFC. Kdyžtak si mě přidej.. [PSNick: Soudruh] Hraju většinou k večeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ja taky a mas me jsem uchyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorKiller Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Dobře FAKE přidám si tě ,úchyle jako úchyl v K. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymni Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 jo presne ale pamatuj byl jsem na xku druhej nej ze sveta xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Spilif3 na PSN když tu budu tak rád zahraju teď hraju aj přez den tak jestli tak si mě přidej a nehraju jen tohle a pokud máš headset tak se mužem domluvit a dát i něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.