Panther Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Cao lidi kamarad mi nabidl slimko flashly nejnovejsi firmware pouzdro a nejakou kartu na ty se jeste dohodnem za 2200 mám to vzít? měl jsem už dvě pspčka a tohle bych chtel prodat (ZASE :D) za kolik se dá prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Vem to , nevím za kolik to prodáš ale určitě vyděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito91 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Vem to , nevím za kolik to prodáš ale určitě vyděláš. Určitě ber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Jo ber, a prodáš určitě o pár stovek vejš (teda pokuď neni sedřený). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHD Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Vyděláš - mrkni na aukro, za kolik se normálně prodává "neflešlý" slimko , + flash je minimálně 400 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Cao lidi kamarad mi nabidl slimko flashly nejnovejsi firmware pouzdro a nejakou kartu na ty se jeste dohodnem za 2200 mám to vzít? měl jsem už dvě pspčka a tohle bych chtel prodat (ZASE :D) za kolik se dá prodat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts