Mock Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Cauko .. Po dlouhém zkoušení nahození mhuspeed jsem vydedukoval že to nejde..blbne mi občas i karta že se nezobrazí .. tudíž si asi mám zalohovat a naformatovat ? děkuji:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Určitě, zálohovat a naformátovat (je to napsané i v tutorialu) .. http://console-forum.net/showthread.php?t=75518 http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Soubor nelze kopírovat ze zdrojového formátu nelze číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Cože ? Jestli otevřeš stáhnutej archiv a nakopíruješ na kartu, tak vše jde :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Dívej měl sem tam celý psp hrál sem už asi měsíc teď se to začalo pošahávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Tak naformatuj kartu, nahraj znova a nahoď chickhen s genem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Já si to zkopíruju naformátuju a znova to tam dám.. pak to budu muset znova nahodit Gen- C ? Karta naformátovaná EDIT: Vše ok znovu jsem si nahodil Gen-C ... Děkuji Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mock
Cauko .. Po dlouhém zkoušení nahození mhuspeed jsem vydedukoval že to nejde..blbne mi občas i karta že se nezobrazí .. tudíž si asi mám zalohovat a naformatovat ? děkuji:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts