Hana Nigrinova Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 :roll: Poradte nekdo jestli jde Wii koupene z USA bez problemu pripojit na 220V. Zatim mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 hele nemnel by v tom bit zadnej problem pokud jsi koupis prechodku .ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 já jsem to rozebíral se svym profesorem na elektroniku, řikal že s neni jistej že bych mu musel přinýst akumulátor aby to proměřil a tak...každopádně jde o to, že v USA maj i vyšší frekvenci v zásuvkách tudíž podle mě nebude stačit pouze redukce na zástrčku ale i nějakej měnič napětí. bylo by dobrý zjistit v jakym rozsahu napětí dokáže pracovat ten akumulátor. většinou je to na něm nasaný. třeba na nabíječce na nokii je napsáno Input AC 100-240V/50-60Hz. Čili s tou bys neměl žádnej problém, stačila by obyčená redukce, proto je třeba zjistit specifikace akumulátoru americkýho Wii edit: ted jsem koukal a wii má parametry US ;Input: AC 100 - 245 V, takže tam by problém bejt neměl, akorát nevim s tou frekvencí, každopádně by to podle mě problém bejt neměl a mohla by stačit jen redukce na zástrčku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 muj nazor je pokud koupis kvalitni prechodku tak ty to pude na 80% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hero101 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Kup si tady ten adaptér http://cgi.ebay.co.uk/EU-AC-Adapter-Power-Supply-Cable-Cord-For-Nintendo-Wii_W0QQitemZ300378855326QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item45eff9979e a můžeš wii v klidu používat ( mám taky americké wii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ja mam wii z anglie a mam jen redukci na zastrcku... vse ok :) (btw nezalezi na napeti zasuvky, ale na napeti zdroje ;) a to ma kazde wii stejne ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 btw nezalezi na napeti zasuvky, ale na napeti zdroje ;) a to ma kazde wii stejne ;) já to myslel tak že když v americe je jiný napětí v zásuvkách, tak pro to bude i trochu jinak přizpůsobeno i wii. Ale koukám že většina nových přístrojů hravě zvládá obě napětí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirass Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Já mám taky verzi USA a na trafu je napsáno input 120V tak teda nevím, co by tomu to trafo říkalo, kdybych mu pustil žilou 220V. Mám to přes trafo, který dělá z 220V - 120V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hana Nigrinova
:roll: Poradte nekdo jestli jde Wii koupene z USA bez problemu pripojit na 220V. Zatim mi to nejde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.