salenymotor Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Zaujimalo by mne jestli neskodi,xboxu kdyz ho prenasim a venku je docela zima,napriklad k kamsovi a venku mrzne,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Zaujimalo by mne jestli neskodi,xboxu kdyz ho prenasim a venku je docela zima,napriklad k kamsovi a venku mrzne,co? urcite to skodi... ale ne zase az tak moc... horsi je treba to zty zimy donyst a hned to zapinat... vzdycky se ma pockat az si to zvykne na tu zmenu teploty.... aspon 20 min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 si piš že vadí ;) po příchodu ke kamarádovi doporučuji nechat xbox odchladnout aspon 30 - 45minut.. /E: počítám s pokojovou teplotou 26 stupnu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 az tak dlouho 30-45min a co by semohlo stak kdyz by jsem ho zapol driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 no nikdy nevíš ale těch 45 minut je podle mě dostačujicích záleží i jak dlouho budeš venku s xboxem.. a jaká je zima ale pro jistotu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salenymotor Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 ok,tak diky moc za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Muže dojít ke kondenzaci a následnému zkratování. Takže ho určitě nech rozmrznout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 jde o tu vlhkost... ja si treba vsimam ze kdyz pridu z venku s itouchem tak ma na displeji takovou vlhkost malicky kapicky... tak neco takovyho je i v xboxu a muze se ti to odvarit.... PS: Ipod nosim v ty ponozce od applu a v kapse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomm Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Zeptej se někoho kdo nosí brýle co se s nima stane když přijde z venku do baráku.. Přesně to samý se stane s xboxem-pokud bude venku dostatečně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salenymotor
Zaujimalo by mne jestli neskodi,xboxu kdyz ho prenasim a venku je docela zima,napriklad k kamsovi a venku mrzne,co?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts