JohnCzE Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Normálně hraju nikdy mi to neblblo ale najednou nejde pri hre mi začne skákat obrazovka s HOME ale kdyz chci já zmáčknout HOME tak nereaguje.. Ani v XMB.Nevíte co s tim nechce se mi to rozebírat protoze nemam ŠROUBOVÁK.Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 pokud máš ještě záruku nahod orig Fw a běž tam ale zpátky se už vrátíš nejspíš s fw 3.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 A nemas zapnuto hodne pluginu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 no bojim se ze zaruka nebo rozebrani sou jediny moznosti:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 11, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Zrejme tam mas hodne prachu , bud to rozeber a vycisti (stratis zaruku) , a nebo jestli mas tu moznost , tak to skus profouknout vysokotlakovou vzduchovou pistoli . Treti moznost zarucni servis , ale zrejme si uz potom nezahrajes iso hry , protoze ti daji nejnovejsi fw :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 V poho tak se to zpravilo vypnul vsechny pluginy a bylo hotovo ale CO SE MI NEČEKANE VE SKOLE NESTALO ZLOMIL SJEM DISPLAY...JA MAM STRASNOU SMŮLU.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 Co s idelal ze sis zlomil DISPLAY?! Lol.. uprimnou soustrast.. rekni ze si hral tak dlouho az prrask display... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 jak to myslis zlomil jako ze si to PSP drzel tak pevne zes to normal v ruce zlomil jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 ne ne mels jsem ho v kapse ve škole a proste si chci o hodine zahrát vytáhnu zapnu a je rozbitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 ne ne mels jsem ho v kapse ve škole a proste si chci o hodine zahrát vytáhnu zapnu a je rozbitejno takze to asi dopadne tak ze to stejne budes muset rozebrat a vymenit kryt co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 JJ NE KRYT ALE DISPLEJ KRIT JE V POHO//tady máte onrázky ale nejsou moc dobré// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 JJ NE KRYT ALE DISPLEJ KRIT JE V POHO//tady máte onrázky ale nejsou moc dobré//jo aha tak to mas jeste horsi nez sem myslel:bash: (to samy se mi stalo u miho mobilu),urcite si do toho nekde musel omylem prastit a tim tlakem proste prd displej kterej je o dost krehci nez kryt a proto to ten kryt prezil:dots: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 nbo právě at ted žebram oid rodiču money teda jenom od mámy tátovy se to bojim říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 kup si playgear visor ten jaks taks psp display ochrani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 kup si playgear visor ten jaks taks psp display ochrani..to je mu tet uz asi jedno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 uvažoval jsem o něm ale rozhodl jsem se pro World of Warcraft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 sry kamo, ale ted jsem opravdu nepochopil, co ma spolecnyho playgear visor a World of Warcraft? Playgear Visor je ochrana displeje, takova umela hmota a je pekne na ... mel jsem to a prislo mi to uz poskrabany, tak jsem to vymenil za playgear pocket. Visor ma pry zivotnost 3 mesice, protoze se strasne rychle poskrabe N*E*D*O*P*O*R*U*C*U*J*U Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 sry za OT:ale jak rikate ten prasklej displej tak mne dneska na kline sedela mlada a ja mel v kapse pspo tak sem se pekne bal ze mi ho rozsedne tak sem ho radsi uklidil do baglu :D sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 ty mas uplne stejne stesti tak jako ja kdyz se o neco staram tak se to te veci neco stane a kdyz mi je fuc tak drzi 100let zaaaakon schvaaalnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnCzE
Normálně hraju nikdy mi to neblblo ale najednou nejde pri hre mi začne skákat obrazovka s HOME ale kdyz chci já zmáčknout HOME tak nereaguje..
Ani v XMB.Nevíte co s tim nechce se mi to rozebírat protoze nemam ŠROUBOVÁK.Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts