LoLiK Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 čau prosím vás o radu jak zjistim jestli de flashnout nebo ne ? :( koupil jsem ho od kámoše ale ten o tom nic neví ?? děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Flashnout nejde žádný, ale můžeš pomocí chickhenu hrát stažené hry a PSP musí mít FW do 5.03 jinak to nejde. Topic pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoLiK Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 hm tak mi to asík nepujde škoda :( system software: version 6.20 :( :'( a časemby to mohlo jít ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 časem možná viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=81982 Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LoLiK
čau prosím vás o radu jak zjistim jestli de flashnout nebo ne ? :( koupil jsem ho od kámoše ale ten o tom nic neví ?? děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts