drga Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Zdravim. Nedavno sem si koupil xboxe a zatim vse ok, az na jednu malickost. Neprehrava mi to palene filmy. Zatim konzoli nemam nikde registrovanou. Muze to byt tim ci si ji musim flashnout, aby mi to slo? Ci je zakopany pes nekde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 otazka je jake filmy jestli jsou to divx tak ti chybi kodek tady je popis http://console-forum.net/showthread.php?t=75240&highlight=divx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drga Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Dikus. Hazi me to hlasku, ze to chce nejake kodeky. Po rychlem prostudovani linku co si mi poslal, tak v tuto chvili nejsem uplne moudry:-) ale mrknu na to a verim, ze to pujde, jak tady pisi ostatni. Akorat sem zvedav na ty titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Bohužel titulky to nepodporuje takže je budeš muset vložit přímo do filmu tak jak píšou a ještě některé avi taky nejedou takže si je musiš předělat:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockroad Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 dej je do .wmw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drga Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 dej je do .wmw Myslis titulky ci film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockroad Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 myslim film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drga Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 myslim film Bych mel zvladnout....a tim by to nemelo chtit ty kodeky? Stejne se MS moc nepredvedl s tema titulkama plus ty palenky, ze okolo takove obstrukce. Hry beru, ale ty filmy....nn..zadna slava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
drga
Zdravim. Nedavno sem si koupil xboxe a zatim vse ok, az na jednu malickost. Neprehrava mi to palene filmy. Zatim konzoli nemam nikde registrovanou. Muze to byt tim ci si ji musim flashnout, aby mi to slo? Ci je zakopany pes nekde jinde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.