skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)?
0 BioToXx_ Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)? zdarec... hry zadara nesezenes... Jedine pokud nemas teda flash tak na Xbox live jsou dema... Doporucuju ti si od nekoho nechat udelat flash a zacit stahovat...
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 čau do neflashovanýho xka seženeš leda Dema budto zde na foru.. (dlouho neaktualizovanej) nebo ti pomůže strejda google
0 romik Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)? ahoj, zdarma opravdu nic. jestli máš nový xko, připoj ho k netu a přes xlive si stahuj dema jak je libo
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Kde zde naforu najdu ti dema a jak je dát do xboxu ?
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Kde zde naforu najdu ti dema a jak je dát do xboxu ? Tady máš teda dema: http://console-forum.net/search.php?searchid=4568206 a tady tutoriál: http://console-forum.net/showthread.php?t=78575
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Dikk, už vim jak na to jen mě štve že je vše na 5linku (minimalně) a přitom ja chci jen mirors edge nebo dj hero demo.
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 jo no co naděláš stahni si třeba program JDownloader ten to bude stahovat za tebe jen nahážeš linky ;) a jestliže nemáš k xboxu mixažní pult tak si DJ Hero nezahraješ.. Zbytečné stahování
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Ok, tak fakt díkk hoši skusim a dám vedět jestli se povedlo.
0 endhalf Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 ono stahovat dema z xbox live asi nepůjde, když má arcade :D By mě zajímalo, kam by to ukládal, to by si musel dokoupit hdd. Prostě musíš stahovat dema, vypalovat je a hrát to z CD-DVD, no (to jde i bez flashe). Jinak se opravdu vyplatí zaprvé koupit si harddisk a zadruhé nechat si udělat flash.
Otázka
skenerz
Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)?
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts