skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)? zdarec... hry zadara nesezenes... Jedine pokud nemas teda flash tak na Xbox live jsou dema... Doporucuju ti si od nekoho nechat udelat flash a zacit stahovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 čau do neflashovanýho xka seženeš leda Dema budto zde na foru.. (dlouho neaktualizovanej) nebo ti pomůže strejda google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)? ahoj, zdarma opravdu nic. jestli máš nový xko, připoj ho k netu a přes xlive si stahuj dema jak je libo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Kde zde naforu najdu ti dema a jak je dát do xboxu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Kde zde naforu najdu ti dema a jak je dát do xboxu ? Tady máš teda dema: http://console-forum.net/search.php?searchid=4568206 a tady tutoriál: http://console-forum.net/showthread.php?t=78575 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Dikk, už vim jak na to jen mě štve že je vše na 5linku (minimalně) a přitom ja chci jen mirors edge nebo dj hero demo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jo no co naděláš stahni si třeba program JDownloader ten to bude stahovat za tebe jen nahážeš linky ;) a jestliže nemáš k xboxu mixažní pult tak si DJ Hero nezahraješ.. Zbytečné stahování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ok, tak fakt díkk hoši skusim a dám vedět jestli se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ono stahovat dema z xbox live asi nepůjde, když má arcade :D By mě zajímalo, kam by to ukládal, to by si musel dokoupit hdd. Prostě musíš stahovat dema, vypalovat je a hrát to z CD-DVD, no (to jde i bez flashe). Jinak se opravdu vyplatí zaprvé koupit si harddisk a zadruhé nechat si udělat flash. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skenerz Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Povedlo se díkk klucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skenerz
Ahoj, jmenuju se martin a nedávno jsem si koupil xbox 360 arcade a k tomu jsem si dokoupil gta4 mohu se zeptat kde sehnat nějake hry do xboxu zdarma bez fleshovany xboxu (legalně i třeba dema)?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts