breaker Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 lidi rad bych si s nekym zhral ale nevim jak .... poradte popripade muzeme zahrat neco pospolu po netu .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek22 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ja presne nekoho takovyho schanim. Ode me v okoli nikdo nema Wii. Mas Mario Kart ? Můj friend code : 8750 7771 3780 8001 Můj friend code u Mario Kart : 0689-6605-8048 Diky kdyz si me pridas ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ok ale mario kart nemam zatim ....schanim schanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 pridaaano te mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek22 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ja sem mario kart sehnal na share-rapidu. Chceš link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 noo to je dobry ale nemam account tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meelkor Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Dporučuji multiplayer v Call Of Duty 4 Modern warfare Refl. Můžeš hrán normálně i s pálenkou a je to boží akce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Modern Warfare Reflex mam, jenomže při zvolení Multiplayer v menu se mi hra sekne v černý obrazovce ... zkusim ještě stáhnout odjinud ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 breaker Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Noo to ja mam akorad tak prd zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tvarosh Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 taky bych nekdy zkusil neco zahrat, mam ale flashnuty Wii od Hexera a nevim jestli to pak jde hrat pres NeoGama nebo USB loader po netu? Jestli jo, tak mi porade prosim kde zjistim svuj friend code a co je potreba udelat abych mohl hrat po netu? Wii mam teprve par dni a bojim se zapnout WiiConnect 24 abych se mi to nejak nebloklo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mc.cvok Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ahoj , mě by se link hodil :o) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tvarosh Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ja presne nekoho takovyho schanim. Ode me v okoli nikdo nema Wii. Mas Mario Kart ? Můj friend code : 8750 7771 3780 8001 Můj friend code u Mario Kart : 0689-6605-8048 Diky kdyz si me pridas ! ;) Taky jsem si te pridal v Mario Kart :) Muj Mario Kart code: 4641-0374-1944 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meelkor Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 taky bych nekdy zkusil neco zahrat, mam ale flashnuty Wii od Hexera a nevim jestli to pak jde hrat pres NeoGama nebo USB loader po netu? Jestli jo, tak mi porade prosim kde zjistim svuj friend code a co je potreba udelat abych mohl hrat po netu? Wii mam teprve par dni a bojim se zapnout WiiConnect 24 abych se mi to nejak nebloklo. Diky Mám také Hexer flash =) a přes usb loader fungujou přes net hry normálně. Connect24 jsem si aktivoval už před flashem, takže s tim nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
breaker
lidi rad bych si s nekym zhral ale nevim jak .... poradte popripade muzeme zahrat neco pospolu po netu .... :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.