Fryta Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 zdarte zabil sem dimitriho a ted mi volal roman cosi ze mám být v 10 u kostela...ale nwm kde ten kostel je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Asi hodku predem by se ti to mělo ukázat;) A neni to poslední mise:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jeste by ti mela zavolat kate a pak se ti to ukaze...a ja kuz tady rika neni to posledni mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jj sry predposledi...uz sem to dohral...a jeste nevite jaktoze u romana nemam to jeho taxi?? hral sem zatim jen pribehove mise abych to stihl do tech 30 hodin (dal sem to za 15 :-P) a vše mám u něj na 100% like,respect,mise...nevite co s tim?? EDIT:dobré už mi zavolal a nabídl mi to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
zdarte zabil sem dimitriho a ted mi volal roman cosi ze mám být v 10 u kostela...ale nwm kde ten kostel je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.