Honzajs39 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj. Našli by se tu nějácí hráči PS 3jek v Ostravě na výměnu nebo pujčování her??? Nebo v blízkém okolí. Kdyby tu nekdo takový byl tak PS nick: TimedHonza ICQ: 341 972 266 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Já jsem blízko Ostravy......a jaké máš hry???:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 uncharted 2, dirt 2 killzone 2 in famous, Metal gear solid 4, Haze, army of two 1 a ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Já mám zatím jen Uncharted 1 a Lair......:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 já jsem od nového jičína což je cca 30-35 km od ostravy a bývám i v Opavě....tak kdyby byla cesta....hry viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) -už to není platné- Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem elment Už to není platné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 sem z Ostravy Zábřehu hry mam v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ja sem z F-M. Taky bych kdyžtak povyměnoval, klíďo přijedem. Naruto: UNS, NFS:U, Uncharted 1, LBP, Avatar, Burnouti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisss007 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ahoj vy moraváci ja sem přímo v ostravy jezdím všude Opava či Havířof nebo Frýdek-Místek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Nechal jsem tu na sebe kontakt a stejně se nikdo neozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 (upraveno) GT5 už nehraju Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem elment GT5 už nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ja jsem z orlove kusek od ostravy je skoda ze tu neni vice hracu z okoli neni z kym menit hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Majitelů PS3 je v Ostravě dost (podle prodavače z bazarku na svinovských mostech). Ale nějak nekomunikují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 čau.. jsem z orlové mám dvě hry co mi tu jen tak leží Golden axe a Saints Row2(cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Zkus bazar na svinovských mostech (kousek od nádraží Ostrava-Svinov) - určitě ti to vykoupí/vymění za něco jiného (plus příplatek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 tam menim a nakupuju porad jinak dejte se pozor na majitele je to ten starsi sedivy chlap od nej nedostanete moc dobre ceny ale kdyz tam je mladej tak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Ceny mají všichni plus mínus stejné. Občas vám dá ta ženská nebo ten mladý lepší, ale to se dá u majitele ukecat taky. Navíc se chystá stěhování na Hulváky (dvě zastávky tramvají směr centrum) a pak se ty ceny sjednotí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 kterou pobocku budou stehovat? nezapomen ze maji jednu jeste v zabrehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 (upraveno) Už to neplatí Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem elment Už to neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Já jsem z Ostravy-Poruby =) Hry zatím nemám, ale rychle dokoupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Ahoj, jsem z Třince, zatím mam GTA IV a Undercover, consoli mam 2 dny :D PS3 slim 250 gb.... NICK: jarokal1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Tak známý, co má Xbox360, si včera na aukru koupil PS3 60GB (stejný model jako mám já). Je z Kopřivnice a studuje v Ostravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Seznam mojich BD her:V podpisu PSN hry potom dodám, mám jich 20 :) Jinak dneska jsem byl v hulvákách a mají to tam o dost hezčí =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 (upraveno) Na Hulváky se musím stavit. Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem elment Seznam už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Kdyby ses stavil do Poruby a taky něco pučil, tak je to určitě možné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.