shit Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Guils Wars je MMORPG od NCsoft (Lineage, Aion) ... je tu na foru nekdo kdo to hraje? Ja moémentalne hraju GW-Nightfall...prida se nekdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Já jsem to tak před půl rokem hrával. Pak jsem dal od toho ruce pryč, protože jsem se stával závislým :D Jinak měl jsem jedny z nejlepších postav z českých hráčů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 hele jakej je tam maximalni lvl?ja sem na 14. ale jde to docela pomali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 hele jakej je tam maximalni lvl?ja sem na 14. ale jde to docela pomali :) max lvl je 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jo a mimochodem, já jsem udělal 20 lvl i za hodnu a pul... :D jsem měl tolik postav, že jsem už chodil jen na ty největší questy na XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 aha...ja mam sebou uz 7 dalsich...jen botu...ale stejne s emoc nechytam :D je to docela tezky a navic ty handycapy kdyz chcipnu...hruza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 taky jsem hraval a taky jsem se staval zavislakem... btw co mi vykradly main acc na plaync.com jsem prisel o vsechny charry a od 1lvl znovu zacinat se me fakt nechce :cry: ale zase se pomalu stavam zavislim na Dragon Age :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 taky jsem hraval a taky jsem se staval zavislakem... btw co mi vykradly main acc na plaync.com jsem prisel o vsechny charry a od 1lvl znovu zacinat se me fakt nechce :cry: ale zase se pomalu stavam zavislim na Dragon Age :wohow: a ty jsi ho neziskal zpatky??kamosovi nedavno ukradli Aion acc ale vratili mu ho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ziskal jsem ho z5 ale prave ze plaync acc resetoval do stavu kdy jsem ho koupil. Ale rikam ti bylo to neco dostat ho zpatky (kopie ridicskeho prukazu, obcanky, atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Já hraju všechny díli GW (už jsem i dohrál za jednu postavu). Jeto skvělá hra. A stejně tak Lineage 2 ... taky dosažen max lvl, věci atd..... Aion hraju taky ale né tak často :D a pokud budeš v GW chtít něco pomoct tak si mě ulož do friends, nick: Dark Black Dervish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 :D:Dja sa šetrím až na GW 2,ale tiež som bol poctivý hráč:Dpár tuitulov bolo u mňa na max najoblubenejší char-Dervish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Já hraju všechny díli GW (už jsem i dohrál za jednu postavu). Jeto skvělá hra. A stejně tak Lineage 2 ... taky dosažen max lvl, věci atd..... Aion hraju taky ale né tak často :D a pokud budeš v GW chtít něco pomoct tak si mě ulož do friends, nick: Dark Black Dervish Nevím jesli si mě pamatuješ, ale já jsem byl : Stewart Cz, Monkoo Cz...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Vyborna hra, bohužel také patřím k těm, co z nedostatku času přestali. Ale pokud by měl někdo zájem začít od začátku, tak napište, klidně bych si zahrál. Začátky jsou vždycky nejlepší.. Jinak momentálně hrávám Lineage 2, před půl rokem sem skončil s GMkováním a od té doby běhám po freečkách s naší partou :) ..na ofiku sem nevydržel, též kvůli nedostatku času.. Pokud máte někdo nějaký slušný server, nejlépe MR či HR tak neváhejte a hoďte mi odkaz do PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Já hraju všechny díli GW (už jsem i dohrál za jednu postavu). Jeto skvělá hra. A stejně tak Lineage 2 ... taky dosažen max lvl, věci atd..... Aion hraju taky ale né tak často :D a pokud budeš v GW chtít něco pomoct tak si mě ulož do friends, nick: Dark Black Dervish uz sem si te pridal...ja mam GW trilogy a tedkom hraju nightfall...mam lvl 13...sem porad na tom malim ostrove ...da se dostat i na pevninu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 casem se dostanes na jakykoliv kontinent ^.^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.