Limo1468624611 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Zdravim , mel bych dotaz - nejak sem se nedocetl odpovedi ( novejsi datum) na muj dotaz . Hrozi mi ban za predpokladu ,ze mam flash mechaniky ,ale budu hrat na liveku jen par her , co budou originalky ? Dekuji predem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jo hrozi s flashem bych na live vubec nelezl........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ano, určitě hrozí. Je jedno jestli hraješ originály nebo pálenky pokud máš flash. Určitě si nech přeflashovat xko na iXtreme LT (pokud máš liteonku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 mám 1,6 lite on hraje na live uz druhy mesic (s flashem) a ban nemam takze nevim :D ale s flashem na live by si list nemel ja mam asi stesti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Limo1468624611
Zdravim ,
mel bych dotaz - nejak sem se nedocetl odpovedi ( novejsi datum) na muj dotaz .
Hrozi mi ban za predpokladu ,ze mam flash mechaniky ,ale budu hrat na liveku jen par her , co budou originalky ?
Dekuji predem =)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.