Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Cau mam takovej problem pri jednom updatu CFW se mi na displaji objevila v levo asi 2mm tlusta cara pres celou vysku displaje a posunula obraz.Nevite jak to pošéfit?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 řekl bych že to bude spis hw vada nez sw. skus poštelovat flexkabel esi neni nak nakrivo nebo tak-mozna odchazi displej těžko říct. btw jaky mas pspcko fat / slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Slim ale tu vadu uz mam tak 3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Skus to ještě jednou přeupdatovat... Nebo přeflashovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jestli to nepůjde rád ti ten display vyměním za nový .. nový mám takže mě dáš akorát psp a peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 No zas tak mi to nevadi ze bych musel kupovat novej, jen jsem chtel vedet jestli s tim nejde neco delat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Podivej se na takt CPU frekvence v menu. Je mozne, ze mas podtaktovane CPU, pak se to obcas takto projevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vychos
Cau mam takovej problem pri jednom updatu CFW se mi na displaji objevila v levo asi 2mm tlusta cara pres celou vysku displaje a posunula obraz.Nevite jak to pošéfit?? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.