Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Cau mam takovej problem pri jednom updatu CFW se mi na displaji objevila v levo asi 2mm tlusta cara pres celou vysku displaje a posunula obraz.Nevite jak to pošéfit?? diky Citovat
0 Raczek Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 řekl bych že to bude spis hw vada nez sw. skus poštelovat flexkabel esi neni nak nakrivo nebo tak-mozna odchazi displej těžko říct. btw jaky mas pspcko fat / slim Citovat
0 Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Slim ale tu vadu uz mam tak 3 mesice Citovat
0 Shifter960 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Skus to ještě jednou přeupdatovat... Nebo přeflashovat... Citovat
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Jestli to nepůjde rád ti ten display vyměním za nový .. nový mám takže mě dáš akorát psp a peníze Citovat
0 Vychos Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 No zas tak mi to nevadi ze bych musel kupovat novej, jen jsem chtel vedet jestli s tim nejde neco delat.. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 Podivej se na takt CPU frekvence v menu. Je mozne, ze mas podtaktovane CPU, pak se to obcas takto projevuje. Citovat
Otázka
Vychos
Cau mam takovej problem pri jednom updatu CFW se mi na displaji objevila v levo asi 2mm tlusta cara pres celou vysku displaje a posunula obraz.Nevite jak to pošéfit?? diky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.