David007 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj. Mám mikrofón a chci se zeptat jestlt jde spustit i mimo hru Lips, protože mám DVD Český rock karaoke, tak jestli bych si to mohl nějak zaspívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 určitě to půjde zkus to instalovat do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a jak to tam mám nainstalovat když chci zapnout mikrofon tak mi proste nefunguje dokud nespustim lips tak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Nemáš ktomu nějaké CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ne k mikrofonu žadne cd není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 To je divné když jsem si já koupil mikrák bylo tam dvd s instalací .. poté to jelo všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a nechtěl by jsi mi ho prosím někam dát třeba share rapid nebo jako torrent. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 GOOGLE.. Já nemám určitě stejný tip mikráku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 já to zkusím, jinak moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mock Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 No není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj. Mám mikrofón a chci se zeptat jestlt jde spustit i mimo hru Lips, protože mám DVD Český rock karaoke, tak jestli bych si to mohl nějak zaspívat. myslis karaoke na pc? to do xka nenainstalujes myslim ze Mock to blbe pochopil, ale ja jestli to chapu dobre tak chces abys proste mohl zpivat pres mikrak jakoby abys slysel ten zpev z beden a jel ti ten text? to asi nepude, abys ho spojil s pc musel bys mit prijimac a pak stejne na pc by to muselo bejt pres nejaky programy, jedine zkusit google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ne je to normalní dvd s karaoke do normalního dvd přehrávače a jde mi o to jestli se dá ten mikrofon spustit i mimo hudební hru. prostě abych zapl xko a pak mikrofon a šel mi hlas z repráků a pak bych tam dal to dvd s karaoke a mohl zpívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 takze sem to pochopil spravne, ne to nejspis nepujde.... jedine nejak vymyslet ale to je podle me moc slozite... hold ne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David007
Ahoj. Mám mikrofón a chci se zeptat jestlt jde spustit i mimo hru Lips, protože mám DVD Český rock karaoke, tak jestli bych si to mohl nějak zaspívat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.