Max96 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Nazdar, mam Acer 7730G a rád bych si propojil TV S Pc............alek dyž to připojím pře HDMI kabel, tak si PC myslí, že TV je 2. monitor a hry mi to zapne jen na PC.....poiraďte...vo mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nekde si to nastav v systemu .. ale moje televize ma mod PC tak to zkus najit na ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 nastavit se to musi urcite v pc - musis nastavit tv jako primarni monitor, většinou to jde u notebooků to jde nastavit i stiskem fn+ nějaká klávesa, myslím že u tvého ntb by to mělo být Fn+F5, nebo Fn+F6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 V nastavení si změn, že TV nebude monitor dva, ale monitor 1, máš tam víc módů na výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 a nebo skus rezim klonovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 na mim notasu je t FN + F5, jinak zmenis to v nastaveni rozliseni, tam ams nabidku druhyho monitoru, pripoj tv, a najed tam uz by se ti tam mel tv ukazat jako monitor a tam si to jenom zvolis... jinak srry za OT , nwm jak to je ale ja kdyz si starou sonku propojil s notasem tak ten vobraz byl strasnej... podle me je monitor nejjjj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Max96
Nazdar, mam Acer 7730G a rád bych si propojil TV S Pc............alek dyž to připojím pře HDMI kabel, tak si PC myslí, že TV je 2. monitor a hry mi to zapne jen na PC.....poiraďte...vo mám udělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.