culo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 pomošte mi este v 1 veci prekonvertoval som si avatara na psp-čko mam 3 004 ale zvuk mi ide dopredu pomoste mi čo mam spraviť aby mi šiel zvuk normalne ak treba program tak dajte stranku aj navod:ziped::ziped::ziped::ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 webster1468623614 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zvuk v PC ti jde dobře? Zkus Total video converter.-určitě ho tady najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 mal som tottal..... ale je to len skušobne takže som to vimazal a prerabal som to na convectoru čo bol pribaleny v psp no v avi formáťe je to dobre ale v mp4 aj na pc aj na psp to ide zle takže potrebujem program ktorim sa da posunuť zvukova stopa ktory ale podporuje mp4 :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Posunovat zvukovou stopu je zbytecny.. To si to radsi prekonvertuj znova.. JInak dobrej konvertor je XVID4PSP > http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 no iste kim mi preroby avatara budem mít vnoučata:cry: ale ja mam takeho avatara ze zvuk neni hned od zaciatku takze to bude zbitocne bo furt mi to posunie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Běž na Avatara do kina,přece na to nechceš čumět v riplý kvalitě na prťavím displayi s blbým zvukem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Běž na Avatara do kina,přece na to nechceš čumět v riplý kvalitě na prťavím displayi s blbým zvukem ? lenže v kine som na tom bol a mam aj dvd ale chcem mať aj vpsp bo ideme na chatu a potrebujem tam mat dake filmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 DVD vychází za 3 měsíce tak mi tu nelži :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 akože žev ja mam dvd možno len v cz ale v sk užje tak asi viem ne dam ti aj dokazi ak chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Mno to chci vidět,ukazuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 culo Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 zajtra teras nemam cas hej zajtra zalozim tuno temu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Jistě jak jinak :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Posunovat zvukovou stopu je zbytecny.. To si to radsi prekonvertuj znova.. JInak dobrej konvertor je XVID4PSP > http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 no iste kim mi preroby avatara budem mít vnoučata:cry:ale ja mam takeho avatara ze zvuk neni hned od zaciatku takze to bude zbitocne bo furt mi to posunie No jedině to zkonvertovat znova, viz ^^ Xvid4PSP nebo Total video converter v tutorialech nebo stáhnout Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
culo
pomošte mi este v 1 veci prekonvertoval som si avatara na psp-čko mam 3
004 ale zvuk mi ide dopredu pomoste mi čo mam spraviť aby mi šiel zvuk normalne ak treba program tak dajte stranku aj navod:ziped::ziped::ziped::ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts