Bios Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zdravím včera se omylem stalo toto jde to nějak zamaskovat ? Nalepením nějaké zrcadlové foie nebo tak předem díky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 neda... kup novy sklo, jinak( spravne je to jen ochrany sklo, jelikoz dotykova vec je ta folie pod sklem, ktera reaguje na teplo, sklo neva zadnej vliv( kdyby si tam narval treba klas. plexi udela to stejnej ucinek:D ) sklo sezenes asi za 200kc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Bohužel jsem se díval že to není jen tak to sklo vyměnit spíše ej to pokus, omyl. Protože to sklo je tam nalepené musí se to koupit celé i s LCD protose ptám zdali by pomohla ta zrcadlovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Bohužel jsem se díval že to není jen tak to sklo vyměnit spíše ej to pokus, omyl. Protože to sklo je tam nalepené musí se to koupit celé i s LCD protose ptám zdali by pomohla ta zrcadlovka :) kecy, sklo je nalepene na kovovy kostre... lcd je prisroubovany na ty kostre z druhy strany, jedin y co je naprd je, ze ta folie je nalepen ze vnitr na skle, musisopatrne sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 kecy, sklo je nalepene na kovovy kostre... lcd je prisroubovany na ty kostre z druhy strany, jedin y co je naprd je, ze ta folie je nalepen ze vnitr na skle, musisopatrne sundat To si trochu pleteš, u 2g musíš opravdu koupit digitizer i s LCDéčkem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 To si trochu pleteš, u 2g musíš opravdu koupit digitizer i s LCDéčkem ! no. ja mel 1G mozna se to lisi ale pochybuju--... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 1G=2G to je to stejné podívej se na youtube :) Jak se to mění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 1G=2G to je to stejné podívej se na youtube :) Jak se to mění :) fajn! je to stejne, takze oba melete blbosti.... na vymenu skla nepotrebujes novy lcd omg.... dit jsme to delal... tak vim jak to je... tak ze me nedelejte vola:) tady dukaz> cast 1 cast 2 mozna jsme slepej ale novy lcd tam nevidim:) hmmmmmm?????????, ale co tvoje prachy to sou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 To si trochu pleteš, u 2g musíš opravdu koupit digitizer i s LCDéčkem ! :) jenze digitizer je dotykova folie na sklo:) a to se ksakru pohybujed v JB a o HW jak je videt vis prd.... omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Dyt jsem to psal že je to pokus omyl :) musí se to ulamovat po kouskách a co jinak iphone funguje ? O tomto řešení vím ale zdá se mi to doela těžké to vyměnit :) OT: Za kolik mi to uděláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Dyt jsem to psal že je to pokus omyl :) musí se to ulamovat po kouskách a co jinak iphone funguje ? O tomto řešení vím ale zdá se mi to doela těžké to vyměnit :) OT: Za kolik mi to uděláš? 200kc... a udelam ti to... jinak... je to opravdu nebezpecny, muze se posrat lcd, digitizer... no ja bych ti to udelal takhle> iphone bych rozebral vyndal bych lcd a pak bych v pohode vymenil sklo ale jak rikam> muze se urvat baterka( je na dratech a drzi prd ) nebo muze rupnout destak atd... je to risk a sam to asi nedas a servis na iphone te sezere ... min. litra vyflaknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 U applu jsem tam volal 2900Kč :) Komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.