Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co se vyplatí?

vnav

Otázka

Tak jak už to tak bývá i můj bratr dostane ,,menší´´ finanční podporu za vízo od rodičů ke koupi PSP. Já mám 300x + Hen + Gen-C:psp: a chci se zeptat, jestli je lepší pro 10ti letýho bratra kupovat 300x a pak mu složitě vysvětlovat jak se to spouští a že nikdy neupdatovat firmware, nebo si vyhlídnout nějakou pěknou nabídku zde na fóru a koupit slimáka s plnohodnotným flashem:?:

Tak co si myslíte je lepší pro méně zasvěcené plnohodnotný flash:?:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Radši bych to viděl na Slim s flashnutelnou deskou ;) Přece jenom, 10 let a vysvětlovat mu jak má nahodit chickhen a potom GEN-C ...

Myslel jsem si to a ještě na tom rodiče ušetří....to se jim bude líbit:cheesygrin:

PS:neznáš někoho kdo by prodával flashnutá slimka ve výborném stavu (přeci si myslím, že kdyby dostal ošoupané s dead pixeli, tak by se mu to moc nelíbilo) Brácha a co jsou ty bílé tečky? To je vytunění displeje:wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslel jsem si to a ještě na tom rodiče ušetří....to se jim bude líbit:cheesygrin:

PS:neznáš někoho kdo by prodával flashnutá slimka ve výborném stavu (přeci si myslím, že kdyby dostal ošoupané s dead pixeli, tak by se mu to moc nelíbilo) Brácha a co jsou ty bílé tečky? To je vytunění displeje:wohow:

http://console-forum.net/showthread.php?t=39832 zkus si nake vybrat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu