Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Media Server pro Mac

Oumikron

Otázka

Dobrý den. Stáhnul jsem program PS3 Media Server pro Maca, ale nedaří se mi to rozběhnout. Postupoval jsem podle návodu pro Windows, ale asi je to skoro stejný. PS3 mi nenajde můj počítač, když dám vyhledat... Pokud jsem tomu dobře porozuměl, tak stačí aby byl notebook a ps3 připojeny na jedné wifině a mělo by se to najít??? Nemá s tím někdo zkušenosti, jestli to pro Mac funguje bez problému? Děkuji moc za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkus vypnout na routeru firewal zda ti neovlivnuje spojeni mezi PC a PS3 a zapni podporu UPnP. Případně vypnout Medialink nebo ostatní mediaservery. A zkus si pingnout IP adresu PS3. Jo a v neposlední řadě si prověř že ti nic neblokuje port 5001

p.s. pokud ma MAC firewal tak ho po spusteni PS3 a mediaserveru restartovat a povol na nem nove pravidlo pro prichozi spojeni

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkus vypnout na routeru firewal zda ti neovlivnuje spojeni mezi PC a PS3 a zapni podporu UPnP. Případně vypnout Medialink nebo ostatní mediaservery. A zkus si pingnout IP adresu PS3. Jo a v neposlední řadě si prověř že ti nic neblokuje port 5001

p.s. pokud ma MAC firewal tak ho po spusteni PS3 a mediaserveru restartovat a povol na nem nove pravidlo pro prichozi spojeni

Moc si vážím jakékoliv rady a reakce na můj příspěvek, ale přiznám se, že celýmu tomu prvnímu odstavci jsem nerozumněl:-D Nejde to popsat podrobně co mám udělat. Nejsem takový odborník co se týče sítí routrů a podobně. Jinak firewall na Macu jsem vypnul ůplně a stejně mi to nic nenašlo. Docela mě to mrzí... rád bych tuto možnost využíval:-( Moc děkuji...

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj,tak mne to funguje normal,ale nemam wifi,takze kablom cez modem,vlastne switch.A da sa aj priamo spojit s lan kablom mac s ps3.Ani v jednom pripade som nemusel nic nastavovat,ziadne firewally,unpn alebo co!Jednoducho som dal v ps3 hladat mediaserver a bolo to.Ked mas nejake otazky,srajbni mi.:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu