kiselejxicht Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zdravim, mam problema s obema temito programky. Mam v PSP Slim fw 5.03 a kdyz chci aplikovat jeden z techto zpusobu tak se mi pokazdy u tech fotek PSP zasekne a vypne. Po opetovnym zapnuti je tam stale 5.03. Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Co to třeba zkoušet dál a dál ? Ono to je na velkejch kartách nestabilní - viz. tutorial, je tam několik postupů jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ale mne to uz na tyhle karte jednou slo napoprve.... No nic... budu zkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zdravim, mam problema s obema temito programky. Mam v PSP Slim fw 5.03 a kdyz chci aplikovat jeden z techto zpusobu tak se mi pokazdy u tech fotek PSP zasekne a vypne. Po opetovnym zapnuti je tam stale 5.03. Diky za rady Predpokládám, že máš 300x tak tam sjeď úplně na ten spodní obrázek (smajlik s cepici) a otevři UDM mechaniku (nevím v čem to je, ale bez otevření UDM mi to naskočí na 16g až na podruhý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Predpokládám, že máš 300x tak tam sjeď úplně na ten spodní obrázek (smajlik s cepici) a otevři UDM mechaniku(nevím v čem to je, ale bez otevření UDM mi to naskočí na 16g až na podruhý) A tohle je u ChickHEN nebo u MHU?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 usagi111 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 skus vyndat baterku a skusit to znovu me to tak vzydcky slo u MHU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 A tohle je u ChickHEN nebo u MHU?? U ChickHEN R2 (u speeda mě rozčilovaly ty artefakty a ta rychlost, že jsem ani nestačil mrknout a psp zamrzlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 skus vyndat baterku a skusit to znovu me to tak vzydcky slou MHU diky... po vyndani baterky bezi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kiselejxicht
Zdravim, mam problema s obema temito programky. Mam v PSP Slim fw 5.03 a kdyz chci aplikovat jeden z techto zpusobu tak se mi pokazdy u tech fotek PSP zasekne a vypne. Po opetovnym zapnuti je tam stale 5.03. Diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts