USM Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Dobrý den potřebuji poradit mám 3 dny staré ps3 slim 250gb a tet se z mechaniky ozívají podivné zvuky dělá to pouze když tam je dvd nebo hra nebo cokoli jiného takové hrkání z pravidelnými intervaly nevíte co to může být moc všem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 No je neco z mechanikou.. Takze reklamace.. Bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Mechanika je pri nacitani hodne slyset :) Pokud tedy hry i filmy funguji, tak bych nepanikaril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 pokud ti to normalne prehrava a neblbne to tak je to normalni... PS3ka ma celkem hlasitou mechaniku... co cekas musi to tu hru cist z DVD ... u jaky hry ti to dela ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 uplne normalni zalezitost... to "hrkani" je natahovani dat z bluray disku do pameti konzole... neresit, hrat. ! Nemelo by to samozrejme delat napr. z jedny hodiny jednu hodinu, ale dela to vetsinou na zacatku hry nebo v urcitych fazich, kdy si loaduje nove lokace... u filmu to dela podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daives12 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 nazdar potřeboval bych poradit jak správně složit mechaniku na PS3 60Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 nazdar potřeboval bych poradit jak správně složit mechaniku na PS3 60Gb nebo nic proti tobě ale pokud sto rozebíral a nevíš jak to dát dohromady tak se do takových věcí nepouštěj :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daives12 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 cus tak víšco za celou dobu co nějak tak žiju a je vůbec na světě playstation tak jsem tim žil a až do této generace playst. jsem si to vždycky opravoval sám jen že teď jsem to nějak blbě všechno sledoval každopádně díky za každej příspěvek:ziped::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
USM
Dobrý den potřebuji poradit mám 3 dny staré ps3 slim 250gb a tet se z mechaniky ozívají podivné zvuky dělá to pouze když tam je dvd nebo hra nebo cokoli jiného takové hrkání z pravidelnými intervaly
nevíte co to může být
moc všem děkuji za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.