USM Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 Dobrý den potřebuji poradit mám 3 dny staré ps3 slim 250gb a tet se z mechaniky ozívají podivné zvuky dělá to pouze když tam je dvd nebo hra nebo cokoli jiného takové hrkání z pravidelnými intervaly nevíte co to může být moc všem děkuji za odpověd Citovat
0 Jeniczech Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 No je neco z mechanikou.. Takze reklamace.. Bohuzel. Citovat
0 bitskull Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 Mechanika je pri nacitani hodne slyset :) Pokud tedy hry i filmy funguji, tak bych nepanikaril. Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 pokud ti to normalne prehrava a neblbne to tak je to normalni... PS3ka ma celkem hlasitou mechaniku... co cekas musi to tu hru cist z DVD ... u jaky hry ti to dela ? Citovat
0 th0ca Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 uplne normalni zalezitost... to "hrkani" je natahovani dat z bluray disku do pameti konzole... neresit, hrat. ! Nemelo by to samozrejme delat napr. z jedny hodiny jednu hodinu, ale dela to vetsinou na zacatku hry nebo v urcitych fazich, kdy si loaduje nove lokace... u filmu to dela podobne. Citovat
0 daives12 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 nazdar potřeboval bych poradit jak správně složit mechaniku na PS3 60Gb Citovat
0 Domi_CZ Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 nazdar potřeboval bych poradit jak správně složit mechaniku na PS3 60Gb nebo nic proti tobě ale pokud sto rozebíral a nevíš jak to dát dohromady tak se do takových věcí nepouštěj :ziped: Citovat
0 daives12 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 cus tak víšco za celou dobu co nějak tak žiju a je vůbec na světě playstation tak jsem tim žil a až do této generace playst. jsem si to vždycky opravoval sám jen že teď jsem to nějak blbě všechno sledoval každopádně díky za každej příspěvek:ziped::wohow: Citovat
Otázka
USM
Dobrý den potřebuji poradit mám 3 dny staré ps3 slim 250gb a tet se z mechaniky ozívají podivné zvuky dělá to pouze když tam je dvd nebo hra nebo cokoli jiného takové hrkání z pravidelnými intervaly
nevíte co to může být
moc všem děkuji za odpověd
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.