salenymotor Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Priteklyne jsi koupila od sestrenky acer aspire one110,ale skoro nic tam nejde nainstalovat,protoze to pyta to root a kdyz jsem se na to pial ji sestrenky tak my pvedela z tam zadny heslo nezadavala,poradi nekdo?zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 zkus root admin pass password někde byl nějakej seznam, ale nevím, kde je teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tak jestli tam byl Linux předinstalovanej, tak někde to heslo musi bejt napsaný, ale pokud tam někdo zadával svoje, tak to nezjistíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zkus se podívat podle distribuce, jak je to v základním nastavení. Co já vím tak mě vždy na linuchu fungovalo heslo root. Pokud fungovat nebude někdo jej změnil, pochybuji že by se ti ho podařilo zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 A co takhle to vyresetovat? Vetsina je tu chytrych, jako radio... Nahod live cd (viz, google), pres nej namountuj ten disk (u user-friendly dister se mountne sam) a uprav /etc/passwd, respektive /etc/shadow a smaz hash hesla a heslo se resetne a root bude mit prazdne heslo. Pripadne zkus instalovat pres sudo .. pokud to pujde, tak zkus rovnou sudo su.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
salenymotor
Priteklyne jsi koupila od sestrenky acer aspire one110,ale skoro nic tam nejde nainstalovat,protoze to pyta to root a kdyz jsem se na to pial ji sestrenky tak my pvedela z tam zadny heslo nezadavala,poradi nekdo?zatim dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.