dozir Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zdravim.Jaký tenis by jste mi doporučili?Co jsem koukal je bud Virtua nebo Grand Slam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zdravim.Jaký tenis by jste mi doporučili?Co jsem koukal je bud Virtua nebo Grand Slam. oba tenisy využívají wii motion plus, ale co jsem slyšel tak Grand Slam Tennis je lepší, sám ho hraju, virtua tennis jsem ani nestahoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohdan Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 oba tenisy využívají wii motion plus, ale co jsem slyšel tak Grand Slam Tennis je lepší, sám ho hraju, virtua tennis jsem ani nestahoval :) Ahoj, mám taky Grand Slam Tennis. Je super. Jen nevím, jak se připojí 2.ovladač? Prostě mi to nejde!!!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 to dozir:Urcite Grand slam!!!!!Odehral sem par sezon a porad je tam co hrat,rozhodne stoji zato si ji zahrat pokud mas WM+ bez toho je to o nervy:-( To bohdan:Stejne jako ten prvni:) pak uz staci vybrat v hlavnim menu jestli chces hrat solo nebo ve dvou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 To Santini-Tak jsem začal hrát Grand Slam.Je to dobrý akorát mě připadá že WM+ nějak divně reaguje,jsem z toho někdy na nervy.Hra by si měla poznat sama že mam WM+,nemusim ho tam nějak volit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Dneska jsem to pustil taky poprvé a nějako se mi to nezdá. Pálka z forhandu do beckhendu, žádné reakce. To jsem čekal aspoň jako u pipnongu v sport resorts, tam to nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 To dozir:Ano pozna ho to samo.Chce to trochu treninku nez to clovek dostane do pazoury,hlavne zalezi jak si clovek nabehne k mici a jestli hrajes s nunchukem nebo bez nej.Doporucuju s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 ono se stava ze obcas to prestane poslouchat, jak uz tu nekde na foru nekdo psal, tak staci vzdy na 2 vterinky nechat ovladac v klidu, napriklad nez zacnes podavat, a ono se to srovna :) je to super tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.