deiv Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Jak můžu něco nakopírovat na HDD PS3 ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Jak můžu něco nakopírovat na HDD PS3 ? :? podle toho co myslíš, můžeš jednoduše z usb, nebo dvd, atd....a co bys chtěl kopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Chěl bych si nakopírovat třeba film co mam v PC.Jaký na to musí být kabel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Stačí když PS3 s PC propojím LANEM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Hawk Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 zkusit to můžeš, myslím, že by to mělo jít, ale já to třeba dělam přes flashku a jde to bez problémů ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Media server. Je tu návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 zkusit to můžeš, myslím, že by to mělo jít, ale já to třeba dělam přes flashku a jde to bez problémů ;-) Jo přes flashku to jde, ale horší je když film nebo soubor je větší něž flashka.:cheesygrin: Proto se ptám protože mám malou flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deiv
Jak můžu něco nakopírovat na HDD PS3 ? :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.