kony569 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Dobrý den poznáte jestly je to rrod nebo náká jiná závada?jestly jo tak napište jak ste to poznaly. http://cz.fotoalbum.eu/kony569/a414906/00000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 RRoD pozna kazdy, pretoze znamena: RRoD - red rings of dead, cize tri cervene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 ........já sem myslel jestly to de poznat z té fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 nejde vetsinou za RROD muze studenej spoj na desce kterej nemas sanci poznat x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 A ako, prosim ta? :roll: Zmysluplny topik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 To ti asi nikdo neřekne.U RROD jde o přehřívání a z té fotky toho moc poznat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 ten topic sem vytvořil proto že jeden týpek prodává to co je na fotce a kdybych tam přidal DVD mechaniku a kryt tak by to bylo plnohodnotný xbox....já sem totiž dostal RROD takže bych to timhle vyřešil. Nebo ne? de aspon z tý fotky poznat jak je starý? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 ten topic sem vytvořil proto že jeden týpek prodává to co je na fotce a kdybych tam přidal DVD mechaniku a kryt tak by to bylo plnohodnotný xbox....já sem totiž dostal RROD takže bych to timhle vyřešil. Nebo ne?de aspon z tý fotky poznat jak je starý? :D asi ne musel by si znát starý kod z mechaniky aby si mohl vyčíst nový podle mě ale nepohybuju se ve sětě hw xka takže ti neporadím ale podle mě je jednoduší když už to rozebrat opravit rrod než měnit mechaniku ... U rrodu podle mě stačí opravit chlazení a tudíž rozebrat xko sundat chladiče na grafice a cpu nanest teplovodivou pastu a opatrně dát do kupy ... zeptej se tu typků co se xkem zabývají ... ty ti uřitě poraděj co je jednoduší .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 podle mě tam stačí strčit ty dva kábly od DVD mechaniky a jeto ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luboss47 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ja si myslim,ze to nepojede,protoze nebude sedet klic mechaniky s klicem desky.Zkus jak ti radili ten trik s teplovodivou pastou.Nebo i tady na foru nabizeji opravu rrodu.Treba romiik nebo neozalman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 podle mě tam stačí strčit ty dva kábly od DVD mechaniky a jeto ne? Tam je to složitější zeptej se třeba nějakýcho odborníka zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Opravu RRODu nedoporučuji, je to jen otázka, než se to zase pos_re.. Nejlepší je to xko prodat na ND na aukru (pokud ti je minimálně 18!).., tam ho střelíš za 1-2 tácy, podle příslušenství a 2-3 tisíce si přidáš a máš na nové xko.. za opravu RRODu dáš cca 800,- s poštami atp ve finále 1200,- ..a xko se ti za měsíc znova rozbije, takže to nemá smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 26, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 podle mě tam stačí strčit ty dva kábly od DVD mechaniky a jeto ne? Ne takto to opravdu nejde , klic mechaniky musi sedet s deskou xboxu . Pokud nemas klic s puvodni mechaniky , muzes xko pouzivat jako dvd prehravac... Hry to neprecte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ne takto to opravdu nejde , klic mechaniky musi sedet s deskou xboxu .Pokud nemas klic s puvodni mechaniky , muzes xko pouzivat jako dvd prehravac... Hry to neprecte . DVD key uz lze vytahnout z desky =) ale musi byt kernel maximalne 7xxx aby sel zjistit cpu key =) popripade novej xell ukazuje dvd key primo =) ale to mu je stejne knicemu pochybuju ze ten xbox na fotce bude bez rrod.. to by nebyl v takovym stavu =) jinak to vypada na falcona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 DVD key uz lze vytahnout z desky =) ale musi byt kernel maximalne 7xxx aby sel zjistit cpu key =) popripade novej xell ukazuje dvd key primo =) ale to mu je stejne knicemu pochybuju ze ten xbox na fotce bude bez rrod.. to by nebyl v takovym stavu =) jinak to vypada na falcona ne pokud neměnil chlazení tak to bude revize Zephyr ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony569
Dobrý den poznáte jestly je to rrod nebo náká jiná závada?jestly jo tak napište jak ste to poznaly.
http://cz.fotoalbum.eu/kony569/a414906/00000001
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.