martinelvis64 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Jak připojit ps3 do grafiky to je vyřešení přes hdmi ale jak to rozjet aby mi to zograzovala grafika na monitoru.Mam jeste hdmi vstup na základní desce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Urcite je to vstup? Není to výstup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinelvis64 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Urcite je to vstup? Není to výstup? zjistil jsem ze jeto jako výstup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Necekane... takze bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martinelvis64
Jak připojit ps3 do grafiky to je vyřešení přes hdmi ale jak to rozjet aby mi to zograzovala grafika na monitoru.Mam jeste hdmi vstup na základní desce.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts