kony569 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 co myslíte? je to důvěryhodná stránka? http://www.levne-nakupy.net/index.php?main_page=product_info&cPath=944_6&products_id=465 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 no tak to bych řekl že je blbost proto zě elite seženeš nejmín za 7000 ale jestli je to pravda tak to kup ale nevěřil bych tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karliczek Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tak to zkus a poznas:D kazdopadne cena je lákavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karliczek Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 no tak to bych řekl že je blbost proto zě elite seženeš nejmín za 7000ale jestli je to pravda tak to kup ale nevěřil bych tomu Nešiř spatne informace ja mam elitku z electroworldu za 6k is Forzou3:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 já si právě myslim že to je potfuk protože to neni ani na dobírku ale pladbou na účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scarecrow Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Nešiř spatne informace ja mam elitku z electroworldu za 6k is Forzou3:roll: to beru 6K ale zdá se mi to docela málo 4700 za elite to mi připadáná divný ale jak tady říkaj zkus tocena jestli je pravá tak do toho jdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karliczek Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tak jestli chtej prachy predem tak bych do toho nesel jinak tedko meli v electroworldu elitku za 5490KČ(bez hry) to je taky dobra cena a maj tam arcade za 3999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deiv Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 co myslíte? je to důvěryhodná stránka? http://www.levne-nakupy.net/index.php?main_page=product_info&cPath=944_6&products_id=465 Když nevíš jestli je obchod dobrý zajdi na Heureka.cz, tam máš i hodnocení obchodů a recenze nakupujících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gembll Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Mno pokud si zadas IČO na justice.cz tak ti to najde ze ta firma je psana na nejakyho vietnamce takze to bude nejaky šméčko si myslim. Jedine ze by to vozil nekde ze zahranici kdyz to ma kousek do rakous tam to maj asi levnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Taky se mi to nezdá. ... Já se radši řídím heslem "nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat levné věci". ... Přijde mi to podezřelý a bál bych se, že o peníze přijdu, ale Xboxem obohacen nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony569
co myslíte? je to důvěryhodná stránka? http://www.levne-nakupy.net/index.php?main_page=product_info&cPath=944_6&products_id=465
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.