Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zdravím,možná si někdo vzpomínáte na podvodný e-shop http://www.scmerkur.eu/ no já jim poslal deset tisic v listopadu,a nic jsem nedostla,ale zjistil jsem konečně adresu toho borca na kterej je napsanej ten účet na kterej jsem poslal prachy,viz. obrázek. Ale co stou adresou tedka mam delat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 dojed tam a keše chtěj z5.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Podej na něj trestní oznámení na policii za podvod. Nic jiného nezmůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tak je to jasné. Vyřídit si to osobně a rozumně se domluvit v dnešní době se to, ale bohužel nedá. Ale rozhodně to podat na Policii je to částka věčí než 5000,- > Trestný čin a Policie se tím musí zabívat a tuto věc dořešit všechny dokumentace které k tomuto podvodu máš jim poskytni. Je to jasný případ podvodu ;) A právo je na tvé straně. Snad se vše vyřeší jak má. S pozdravem Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Rozbít mu držku můžeš,i víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Tak je to jasné.Vyřídit si to osobně a rozumně se domluvit v dnešní době se to, ale bohužel nedá. Ale rozhodně to podat na Policii je to částka věčí než 5000,- > Trestný čin a Policie se tím musí zabívat a tuto věc dořešit všechny dokumentace které k tomuto podvodu máš jim poskytni. Je to jasný případ podvodu ;) A právo je na tvé straně. Snad se vše vyřeší jak má. S pozdravem Radek. Nevím jestli by to nechtělo potom i právníka a jestli by to celý zase nechtělo peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Nevím jestli by to nechtělo potom i právníka a jestli by to celý zase nechtělo peníze. Prozatím určitě ne jako z právníkem to klidně můžeš probrat ale je to zbytečné podej na něj Trestní oznámení a to co nejdřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.