PedoN Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Scháním tuhle hru 100% funkční ,už jsem stáhl asi 4 verze ,ale pokaždý se mi to u nějakýho závodu sekne a psp se vypne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Midnigt Club L.A. Remix Velikost.........600 mb [font=Arial] http://www.multiload.cz/stahnout/77578/midnight-club-4-l-a-remix-cso/ [/font] uploaD by Negto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuKyno. Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Scháním tuhle hru 100% funkční ,už jsem stáhl asi 4 verze ,ale pokaždý se mi to u nějakýho závodu sekne a psp se vypne... jakej máš cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 26, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Musíš udělat update na novější CFW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Musíš udělat update na novější CFW ... jakej máš cfw? PSP slim 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 na 5.50 GEN-D3 mi to tiez zamrzlo v kazdej verzii asi po tretom zavode. Chyba ale nie je v ISU ale vo firmveri! Flashol som na 5.00 m33 na ktorom som uz presiel jedno mesto bez jedineho zaseku. (s tym istym isom) takze musis ist nizsie s firmwarom, mozno staci ist na D2, neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuKyno. Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 m33 stačí a doporučuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 m33 stačí a doporučuju :) na 5.50 GEN-D3 mi to tiez zamrzlo v kazdej verzii asi po tretom zavode. Chyba ale nie je v ISU ale vo firmveri! Flashol som na 5.00 m33 na ktorom som uz presiel jedno mesto bez jedineho zaseku. (s tym istym isom) takze musis ist nizsie s firmwarom, mozno staci ist na D2, neviem. no klidne bych to downgradnul kdybych vedel jak :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Hellcat recovery Flasher viz. tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vargadominik Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 jjj mě se to taky sekne kua a nevím co stim kurva je????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Měl jsem též s tímto problém, že se mi u načítání závodu seklo psp a vyplo, nakonec jsem to vyřešil tím že jsem updatoval na 5.50 Prometheus - už žádné sekání a vypínání při hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 udělej update na 5.50 prometheus a ztáhni si gen d2/d3 switcher a pude ti to já to tak taky dělam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PedoN
Scháním tuhle hru 100% funkční ,už jsem stáhl asi 4 verze ,ale pokaždý se mi to u nějakýho závodu sekne a psp se vypne...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.