deiv Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Toto je otázka spíše na vlastníky mobilního telefonu Nokia 6220 classic.Takže k otázce, mám mobil Nokia 6220 a můj problém je v tom, že když dám do telefonu 2GB paměťovou kartu KINGSTONE telefon se sekne, a tudiž musím vydělat baterku a znova zapnout.Ptám se tedy jestli to někomu taky tak dělá nebo jestli je problém v paměťove kartě.Paměťovou kartu jsem kupoval v Olomouci v T-Mobile shopu takže jsi myslím že by měla být chyba někde jinde než v kartě.Ale pam.karta 2GB je o malinko větší než 1GB kterou mám teď a která jde. Dále se ptám jestli nekdo neví, jak vypnout zvuk při focení fotoaparátem. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak nejspíš to bude v kartě,protože já jsme tam chvilku 2 Gb měl a mobil jel dobře a ve velikosti to taky nebude,protože teď tam mám 8gb a jede normálně. A zvuk normálně nevypneš,ale na internetu se dá sehnat program,kterým to vypneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Nevíš jak se ten program jmenuje ? Jinak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak to nevím,ale můžeš ještě zkusit v nastavení profilů vypnout tóny výstrahy,na některých FW to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak to nevím,ale můžeš ještě zkusit v nastavení profilů vypnout tóny výstrahy,na některých FW to jde. Tóny výstrahy jsem vypnul a pořád to dělá už mě ten zvuk někdy leze na nervy je to dobrý telefon mě vyhovuje akorat mě s.re ten zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.