kure(c)vindalu Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 je nejaka hra na psp kde si zahraju multiplayer pres wifi a bez registrace na store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Coded arms contagion a hry od EA.....možná jich je i víc, ale to já bohužel nevím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Fifa, NHL, Moh Herous, Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Bacha NHL má končit s multiplayerem 2.2.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Bacha NHL má končit s multiplayerem 2.2.2010 sorry za OT:kvuli cemu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 sorry za OT:kvuli cemu??? Asi jen kvůli tomu,že už jsou příliš staré a nebo proto,že to skoro nikdo nehraje...EA neřekla proč přesně,jen oznámila seznam her,které online končí(Fifa 07,NHL 07,NBA 07,NBA 08 a taky Madden 09) Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure(c)vindalu Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 stahnul jsem 2 verze MoH Heroes 2 EU ale v multiplayeru je jen ADhoc. je na to nejaky figl jako dohrat singl ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 stahnul jsem 2 verze MoH Heroes 2 EU ale v multiplayeru je jen ADhoc. je na to nejaky figl jako dohrat singl ...? není na to žádnej fígl, prostě tam je infrastructure mulťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.