^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak co těšíte se? Diskuze pred a po keynote sdelujte vsechno. :D Osobne jsem zvedavy na "iSlate" - Tablet. tady je kdyztak link na live stream: rtsp://eduzona.cz/maccast.sdp > Nutno otevrit treba v quicktime a play url... A textový live bude na superapple.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak co těšíte se? Diskuze pred a po keynote sdelujte vsechno. :D Osobne jsem zvedavy na "iSlate" - Tablet. tady je kdyztak link na live stream: rtsp://eduzona.cz/maccast.sdp > Nutno otevrit treba v quicktime a play url... A textový live bude na supperapple.cz :) Díky za info, vůbec jsem to netušil :)...jinak ta stránka není supperapple.cz, ale superapple.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Super, ten iSlate bude bomba.. obdivuju je, ani jediná informace jim neutekla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Jo, ten tablet bude jistě zajímavý, ale nic o něm nevím :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Díky za info, vůbec jsem to netušil :)...jinak ta stránka není supperapple.cz, ale superapple.cz Dik za upozorneni preklep :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 tak já se těším hlavně na tablet (cena tabletu) a iphone OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak co těšíte se? Diskuze pred a po keynote sdelujte vsechno. :D Osobne jsem zvedavy na "iSlate" - Tablet. tady je kdyztak link na live stream: rtsp://eduzona.cz/maccast.sdp > Nutno otevrit treba v quicktime a play url... A textový live bude na superapple.cz :) Na jejich Keynoty se tesi skoro kazdej,tohle Apple proste umi,dik za ten live stream jo a jinak mas krutej podpis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Chybicka se vloudila ten link neni na live ale na live komentovani ceskeho teamu. Hledam ten live stream wait a moment! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.