^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Tak co těšíte se? Diskuze pred a po keynote sdelujte vsechno. :D Osobne jsem zvedavy na "iSlate" - Tablet. tady je kdyztak link na live stream: rtsp://eduzona.cz/maccast.sdp > Nutno otevrit treba v quicktime a play url... A textový live bude na superapple.cz :) Citovat
rosta8 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Tak co těšíte se? Diskuze pred a po keynote sdelujte vsechno. :D Osobne jsem zvedavy na "iSlate" - Tablet. tady je kdyztak link na live stream: rtsp://eduzona.cz/maccast.sdp > Nutno otevrit treba v quicktime a play url... A textový live bude na supperapple.cz :) Díky za info, vůbec jsem to netušil :)...jinak ta stránka není supperapple.cz, ale superapple.cz Citovat
JerRry Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Super, ten iSlate bude bomba.. obdivuju je, ani jediná informace jim neutekla :D Citovat
James XR Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Jo, ten tablet bude jistě zajímavý, ale nic o něm nevím :cheesygrin: Citovat
^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Díky za info, vůbec jsem to netušil :)...jinak ta stránka není supperapple.cz, ale superapple.cz Dik za upozorneni preklep :) Citovat
Darius15 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 tak já se těším hlavně na tablet (cena tabletu) a iphone OS Citovat
corvette Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Tak co těšíte se? Diskuze pred a po keynote sdelujte vsechno. :D Osobne jsem zvedavy na "iSlate" - Tablet. tady je kdyztak link na live stream: rtsp://eduzona.cz/maccast.sdp > Nutno otevrit treba v quicktime a play url... A textový live bude na superapple.cz :) Na jejich Keynoty se tesi skoro kazdej,tohle Apple proste umi,dik za ten live stream jo a jinak mas krutej podpis :D Citovat
^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Chybicka se vloudila ten link neni na live ale na live komentovani ceskeho teamu. Hledam ten live stream wait a moment! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.