Tonino585 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 cau muzete mi pls nekdo poradit mam psp 3k 5.03 gen-b a mhuspeed.kdyz zapnu mhu speed a pak gen b tak po chvili spusteni se mi zacne psp sekat a vsh menu mi zacne blikat cervene muzete mi pls nekdo poradit co s tim DIK moc :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Co třeba nastavit v VSH Menu cpu speed na 333MHz ? (Game, XMB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zmáčkni select a u CPU CLOCK in XMB (nebo něco v tom smyslu, možná "menu" :)) nastav default. Bude to podtaktovanej procesor ;) //EDIT: eee xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonino585 Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zmáčkni select a u CPU CLOCK in XMB (nebo něco v tom smyslu' date=' možná "menu" :)) nastav default. Bude to podtaktovanej procesor ;)//EDIT: eee xD[/quote'] jj bylo :bash: to tim diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tonino585
cau muzete mi pls nekdo poradit mam psp 3k 5.03 gen-b a mhuspeed.kdyz zapnu mhu speed a pak gen b tak po chvili spusteni se mi zacne psp sekat a vsh menu mi zacne blikat cervene muzete mi pls nekdo poradit co s tim DIK moc :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts