Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TOMB RAIDER - debaty, zaseky, ...

atry

Recommended Posts

Mám takovej malej zásek v Tomb Raiderovi, ke konci mise v Peru šlápnu na podlahu a ta se v animaci začne propadat, a kokot na mě řve ať od tam vypadnu, ukáže se tam i ikona nějakejch šipek, ale ať mačkám co mačkaám vždy se propadnu, zkoušel jsem to asi 30x a už na to nemám nervy. Shadow.wizarde tys to hrál, poraď.

Díky

...je to takova ta "interaktivni animace"..

...ja se na tom taky zasek asi na 15 minut..

...je to strasne spatne videt, ale maz dat SIPKU NAHORU(analog nahoru)..pak jeste prijde KRIZEK(skok) a TROJUHELNIK(zachyceni)....

..ale jinak musim rict ze TR je fakt pecka..jen se bojim kratky hraci doby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak , Na PS2 jsem tomb Raidera: Legend dohrál za nějakých 8 hodin čistého času(verze na PSP se zřejmně ničím lišit nebude),hra je řešena bez jakýchkoliv komplikovanějších puzzlů či hádanek , oproti dřívějších dílů, kdy bylo potřeba sehnat patřičné artefakty k postupu do další urovně či úseku hry,tady je vše přímočaré bez dalších komplikovaných větvení, takže velice krátké-u mě docela podstatný mínus, jinak musím, ale říct na obhajobu , že jsem se těch 8 hodin náramě bavil.

Odkaz ke komentáři

Mám takovej malej zásek v Tomb Raiderovi, ke konci mise v Peru šlápnu na podlahu a ta se v animaci začne propadat, a kokot na mě řve ať od tam vypadnu, ukáže se tam i ikona nějakejch šipek, ale ať mačkám co mačkaám vždy se propadnu, zkoušel jsem to asi 30x a už na to nemám nervy. Shadow.wizarde tys to hrál, poraď.

Díky

...je to takova ta "interaktivni animace"..

...ja se na tom taky zasek asi na 15 minut..

...je to strasne spatne videt, ale maz dat SIPKU NAHORU(analog nahoru)..pak jeste prijde KRIZEK(skok) a TROJUHELNIK(zachyceni)....

..ale jinak musim rict ze TR je fakt pecka..jen se bojim kratky hraci doby...

díky za radu, hra je to dobrá, ale štve mě hloupá kamera a špatně astavená citlivost analogové páčky

Odkaz ke komentáři

...malej dotaz :(

..sem v londyne..uz mam kus mece od krale artuse :)

..vylezu ven a je tam ta vobrovska mrcha - HADOJESTERKA ve vode...

..muzu na ni poustet klece ale nic ji to nedela..a pak muzu strilet do mechanizmu pod tema klecema ale nic to nedela...

..nak to nemuzu vodhalit..sice sem to jeste mockrat nezkousel...

...ale u ostatnich "bossu" je to cloveku taknejak hned jasny jak na to, ale tady sem te system nepochopil :)

..tak kdyby nekdo mohl dat jen malinkou napovedu (ja si ted stejne du valet locoroco :) )

Odkaz ke komentáři

s těma klecema...musíš já střílenim myslim do zvonu (nebo tak nějak) nalákat pod ty klece a pak tim mechanizmem (střelit do něj hák) na ní schodit tu klec...nebo tak nějak :) sem to naposled hrál týden po tom co to vyšlo na PC, tak nevim

jo je to pecka, ale nevim jak na psp, pokud to bude stejný tak bych do toho šel (mít peníze, ja budu kupovat syphon filtera :) na tr nemam)

Odkaz ke komentáři

..tak sem to dohral...sice jen na 92 procent, ale nemam v planu znova to prochazet kvuli par soskam :)

..musim rict, ze se radi mezi nej hry co sem hral...

...dokoknce sem prolez i to panstvi, ikdyz je to uz takova "nastavovana omacka" - zbyl mi tam jen jeden "stit" nekde nahore v telocvicne...alespon myslim

..to ovladani bylo nejdriv vopruz ale nakonec si clovek zvykne(jako vzdy :) )

..jinak ten takomot je ten japonskej mafian :?: ...nebo jinej boss...

...u japonce musis vylezt do vyssiho podlazi, aby te nerostrileli ty automat. kulomety a pak uz to do nej jenom solis :) a nadskakujes a krcis se pred tema jeho zelenejma vybojema co mrska :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

ja som zanieteny hrac tr...aa toto bol len dalsi skvely kusok...ovaldanie na kazdej hre je specificke ale dalo sa zvyknut...ta kamera neco hrozne v niektorych castiach ale inac som to zozral aj s navijakom :D tesim sa na pokracovanie a nevite kde by som zohnal savedata na 100% aj so vsetkymi hlupostami? nexe sa mi to hrat znova

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mam problem potreboval bych poradit jak vyresit mistnost. Kdyz do ni prijdete tak naproti nahore jsou dvere ktere se nejspis otevrou :-) , pred sebou , vlevo aji v pravo jsou velky "dlazdice" (ctvrce) na ktery kdyz stoupnu tak se odblokuje mechanizmus (vlevo nebo vpravo) na zdi , ctverec predemnou ma snahu otevrit dvere.

V mistnosti jsou 3 kostky jedna na urovni ctvercu a 2 o neco niz + takova "hompacka" (asi slouzi na staveni ctvercu na sebe). Nejspis kostkama musim zatizt vsechny 3 ctverce a pak se mi otevrou dvere , ale nevim jak ty 2 mam dostat nahoru (asi tou hompackou) , ale jak to netusim.

Chtel jsem na to prijit sam ale uz nemam dost sil :( . Je to nekde na zacatku hry asi 1 procento :oops: .

Odkaz ke komentáři

Mam problem potreboval bych poradit jak vyresit mistnost. Kdyz do ni prijdete tak naproti nahore jsou dvere ktere se nejspis otevrou :-) , pred sebou , vlevo aji v pravo jsou velky "dlazdice" (ctvrce) na ktery kdyz stoupnu tak se odblokuje mechanizmus (vlevo nebo vpravo) na zdi , ctverec predemnou ma snahu otevrit dvere.

V mistnosti jsou 3 kostky jedna na urovni ctvercu a 2 o neco niz + takova "hompacka" (asi slouzi na staveni ctvercu na sebe). Nejspis kostkama musim zatizt vsechny 3 ctverce a pak se mi otevrou dvere , ale nevim jak ty 2 mam dostat nahoru (asi tou hompackou) , ale jak to netusim.

Chtel jsem na to prijit sam ale uz nemam dost sil :( . Je to nekde na zacatku hry asi 1 procento :oops: .

..nasunes bednu dolu n houpacku a na druhej konec houpacky skocis zezhora...tadaaaaa...a bednu to vyhodi na horni patro...a mas to...

Odkaz ke komentáři

..nasunes bednu dolu n houpacku a na druhej konec houpacky skocis zezhora...tadaaaaa...a bednu to vyhodi na horni patro...a mas to...

:lol: diky moc ........... tak to by me teda nenapadlo (myslel jsem ze to bude mit logiku).

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
Po nejake dobe jsem se vratil k Lare ale mam problem.

Jsem u vysaciho mostu a pali po me helikoptera. Nejak se mi ji nedari zestrelit. Nemate nekdo na to nejakej figl jak ji nejlepe sundat ?

Diky moc.

..to je uz na konci..kdyz ses zpet v ty bolivijsky dzungli(nebo jaky) :?:

..ja uz si to moc nepamatuju..ale ten most se musel rychle prebehnou, oni ho pod tebou ustrelej a pak preskocit na tu plosinu...a pak to asi uz jen vsechno rozstrilet:) ....to uz mas ten mec, nebo ne

Odkaz ke komentáři

Je to nekde na zacatku hraji to teprve 2 hod. Je to v Bolivii.

Prijdu k mostu a je videoukazka po ni jsem na moste a strili po me ta helikoptera a ja tak nejak nejsem schopnej ji zestrelit. Da se prez nej probehnout a na konci skocit a chytit se skaly (nebo co to je) , ale stejne me pak sestreli :cry: .

Odkaz ke komentáři

Prijdu k mostu a je videoukazka po ni jsem na moste a strili po me ta helikoptera a ja tak nejak nejsem schopnej ji zestrelit. Da se prez nej probehnout a na konci skocit a chytit se skaly (nebo co to je) , ale stejne me pak sestreli :cry: .

Jestli to je to co myslim, tak ten most staci prebehnout, psal to nekdo uz tady.... skocis na tu plosinu a postrilis ty borca a mas to...

Odkaz ke komentáři

Jestli to je to co myslim, tak ten most staci prebehnout, psal to nekdo uz tady.... skocis na tu plosinu a postrilis ty borca a mas to...

Přesně tak, musíš proběhnout, přeskočit, zachytit a pak kosit ostatní. :lol: Jinak to nejde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu