RadaR Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2010 Ahoj mel bych dotaz ohledne hry DA:O zajimalo by me zda-li dialogove texty jsou citelne na starsich CRT TV... DA Hraji na PC ale na C-TV si nedokazu predstavit jak lustim to male pismo z cca 2m... Je nejak konzolova verze upravena podle typu TV? :? Citovat
bitskull Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2010 RadaR: Opozdena odpoved - pismo je ok :) (zacal sem to hrat teprve pred par dny) Jake mate zkusenosti s automatickym levelovanim (auto-level)? Zkusil sem ho na par postavach v parte a prijde mi, ze to vylepsuje dost nepromyslene. Citovat
Luckass Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2010 hlavne mej paralyzu, pak uz je to jedno :)) Citovat
Araym Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Ja to radsi delal sam, jeste jsem snad nehral hru, kde by to bylo udelany dobre Citovat
golddavid Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Dá se Dragon Age dohrát i v angličtině? Chtěl bych si tu hru koupit. Hrál jsem ji na PC ale v CZ.Anglicky vůbec neumim. Nebo dá se tam nahrát nějak čeština? Citovat
Nanaki Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Pokud anglicky neumíš vůbec, ani to snad nezkoušej. Hra by asi šla hrát a dohrát (metodou pokus/omyl), ale moc smysl to nemá, RA je RPG a zrovna u tohoto typu hry na jazyku záleží dost. Mimochodem, pokud máš PC, které hru zvládne, hraj DA raději tam. PC verze hry je mnohem lepší, než konzolové. Citovat
Araym Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2011 Chci se zeptat, mel jste nekdo problem s tim, ze by hra zamrzala ? Obcas hraju a nic, a nekdy kazdych 20 min, seknese to a musim restartovat ps3... u niceho jinyho mi to nedela, a takhle je to v podstate nehratelny Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.