Radek007 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zdravim. Po nainstalování 5,50-GEN D3, mi sice jedou všechny hry v poho., ale nemůžu se přihlásit na net.... Vše korektně nastavené, ale při přihlášení mě psp zamrzne a vypne se.:psp: Díkes za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zdravim.Po nainstalování 5,50-GEN D3, mi sice jedou všechny hry v poho., ale nemůžu se přihlásit na net.... Vše korektně nastavené, ale při přihlášení mě psp zamrzne a vypne se.:psp: Díkes za radu hod tam pres recovery flasher 5.00 M33 a potom zase updatuj na 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek007 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 hod tam pres recovery flasher 5.00 M33 a potom zase updatuj na 5.50 GEN-D3 mno, a co si tím pomůžu, 5,50 GEN- 3D jsem tam instaloval nedavno, vše šlape tak jak má, čím to je že se nepřihlásím, není něco jednoduššího než reinstal??? díky za info....:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Radek007
Zdravim.
Po nainstalování 5,50-GEN D3, mi sice jedou všechny hry v poho., ale nemůžu se přihlásit na net.... Vše korektně nastavené, ale při přihlášení mě psp zamrzne a vypne se.:psp:
Díkes za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.