pruzin Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Mám PSP s CFW 5.03C, nakopíruji soubor cso do adresare ISO a PSP ho nevidí. Může mi někdo poradit proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Mám PSP s CFW 5.03C, nakopíruji soubor cso do adresare ISO a PSP ho nevidí. Může mi někdo poradit proč? a iso to vidi ? preved to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzin Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 a iso to vidi ?preved to :) Jo iso je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Nějaký divný, neni to CSOčko poškozený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzin Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Nějaký divný, neni to CSOčko poškozený? Je to možné. Vyzkouším jiné a dám echo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruzin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Je to možné. Vyzkouším jiné a dám echo. Tak jsem testnul jiné cso a už to funguje. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pruzin
Mám PSP s CFW 5.03C, nakopíruji soubor cso do adresare ISO a PSP ho nevidí. Může mi někdo poradit proč?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.