krystof94 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zdravim, ted jsem JailBreakoval iPhona 3G 16GB a chlapec si po JB smazal blackra1n! Tak jsem to znova JB a na iPhone se nenainstaluje BlackRa1n! A další věc je že v iPhone zůstanou všechny APP... Za vyřešení se odvděčím 1k credits:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 restore ? a vsechno odznovu ? já bych to zkusil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Všechno odznovu? Mě by zajímalo jak to provedu... Neni tu někde nějakej návod? Já jsem si totiž myslel že JB všechno smaže, že se jede na novo... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 já sice 3.1.2 nemám ale v iTunes by melo byt po pripojeni iPhone napsano Restore, jinak návody jsou staci dat vyhledat naky iphone forum atp... :) edit// tedy myslim ze jde o 3.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Překvapivě ne ... Ty nevíš jak se dělá restore? Stáhneš si firmware 3.1.2, pak nahod iTunes, připoj iPhone, klikni na restore a přitom drž klávesu SHIFT, vyber firmware a potvrd. Přijdeš tim o všechny data v iPhonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 stalo se mi to same,jedina moznost je restore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 zkusím to až mi ho borec přinese ;) pak napíšu... jak to fungovalo... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 jailbreak nic nemaze, on len upravi par suborov v mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krystof94
Zdravim, ted jsem JailBreakoval iPhona 3G 16GB a chlapec si po JB smazal blackra1n! Tak jsem to znova JB a na iPhone se nenainstaluje BlackRa1n! A další věc je že v iPhone zůstanou všechny APP...
Za vyřešení se odvděčím 1k credits:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.