Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Boot XP-problem

stepus

Otázka

cus

mam ntb acer aspire one -je bez dvd mechaniky

a stalo se mne ze sem vcera omylem kliknul na kompresi disku C a ted kdys sem ho zapnul tak po biosu se ukaze zprava BOOTMGR is compressed a nic nejde delat zkousel sem uz alt+f10 co by mnelo pustit obnoveni systemu a taky to nic nedela

flashku mam jenom 1 gb takze na instalaci z usb to taky nevidim :(

nejake napady a jeste byl bych rad kdyby mne data zustaly mam tam dost filmu a skoda to znovu tahat :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
cus

mam ntb acer aspire one -je bez dvd mechaniky

a stalo se mne ze sem vcera omylem kliknul na kompresi disku C a ted kdys sem ho zapnul tak po biosu se ukaze zprava BOOTMGR is compressed a nic nejde delat zkousel sem uz alt+f10 co by mnelo pustit obnoveni systemu a taky to nic nedela

flashku mam jenom 1 gb takze na instalaci z usb to taky nevidim :(

nejake napady a jeste byl bych rad kdyby mne data zustaly mam tam dost filmu a skoda to znovu tahat :(

tak co nikdo nevi

snazim si udelat bootovatelnou flashku a nani linux ale vzdy kdys to pustim tak se to zasekne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu