dozir Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zdravim.Nemáte někdo taneční podložku na Wii?Jestliže ano jakou a zkušenosti s ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Mam tanecni podlozku z dealextreme a jsem s ni velice spokojeny. Jen bacha na NTSC hry, nektere tyto hry s podlozkou nekomunikuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Mam tanecni podlozku z dealextreme a jsem s ni velice spokojeny. Jen bacha na NTSC hry, nektere tyto hry s podlozkou nekomunikuji... ahoj, muzes napsat jakou podlozku mas a jake hry na wii existuji pro tanecni podlozky? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Co jsem koukal tak jsou to hry např.Dance dance revolution nebo Dance Party pop hits.O jakou podložku jde to mě taky zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 vyhlídl jsem si podložku 5in1 Deluxe Dance Pad : http://www.tanecnipodlozky.cz/5-in-1-deluxe-dance-pad a zajímalo by mě jestli s ní půjde hrát Dance Dance Revolution Hottest Party 3 ? Máte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 podle me neni co resit mela by jit se vsemi tanecnimy hrami ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jinak podle komentářu na DX, tam maj jenom jednu co funguje na DDR Hp1,2,3 http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.10215~threadid.191839 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jinak podle komentářu na DX, tam maj jenom jednu co funguje na DDR Hp1,2,3http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.10215~threadid.191839 mě právě šlo o to, že ta na kterou jsem dal odkaz má i šipky do šikmých směrů, ty ostatní co jsem viděl mají jen 4 směry :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 mě právě šlo o to, že ta na kterou jsem dal odkaz má i šipky do šikmých směrů, ty ostatní co jsem viděl mají jen 4 směry :/ Nevím, ale podle mě fungujou všechny "tlačítka" akorát že na rohových není šipka, ale A a B, či jiné znaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 vyhlídl jsem si podložku 5in1 Deluxe Dance Pad : http://www.tanecnipodlozky.cz/5-in-1-deluxe-dance-pad a zajímalo by mě jestli s ní půjde hrát Dance Dance Revolution Hottest Party 3 ? Máte někdo zkušenosti? Tak už si něco pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tak už si něco pořídil? jo, zrovna včera jsem ji zkoušel, 5in1 deluxe dance pad, hral jsem sni Dance Dance Revolution Hottest Party 2 a 3, funguje parádně :) akorát jsem zatím nepřišel jak v Hottest Party 3 povolit aby se hrálo i na šipky do šikmých směrů (na youtube jsem viděl video že by to mělo jít) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jak je připojená k WII, přez usb, nebo tam je redukce? Se zatím jenom poohlížím, dobudoucna bych chtěl taky koupit, ale už dvě kdyžtak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Jak je připojená k WII, přez usb, nebo tam je redukce?Se zatím jenom poohlížím, dobudoucna bych chtěl taky koupit, ale už dvě kdyžtak. tahle ma 4 konektory, USB pro PC a do Wii se pripoji jako GameCube ovladac, ty dalsi konektory jsou asi na playstation a xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.