Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 a 2 sitovky

macros

Otázka

Ahoj

Nainstaloval jsem u kamoše windows 7 profesional

a mám problém má v počítači dvě síťovky jednu používá na internet

a druhou na domací síť,kterou mé napojenou na switch a teď k problému:

Má v obýváku NDAS přehrávač Umax Mvix,který je připojen na domácí

síť pomocí switche jenže se teď nemůžu připojit k souborům co jsou v PC

Na XP jsem zadal na síťovce IP adresu 192.168.0.1 a v přehrávači jsem zadal do GATEWAY 192.168.0.1 a vše šlapalo bez problémů teď bez odezvy zkoušel jsem i udělat mostové propojení to se Umax připojil ,ale soubory neviděl ,ale když připojím druhý počítač do sítě který má Xp tak soubory vidí ale jen ty co jsou na PC s XP a ve windows 7 nic a mám nastaveno everyone

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj

Nainstaloval jsem u kamoše windows 7 profesional

a mám problém má v počítači dvě síťovky jednu používá na internet

a druhou na domací síť,kterou mé napojenou na switch a teď k problému:

Má v obýváku NDAS přehrávač Umax Mvix,který je připojen na domácí

síť pomocí switche jenže se teď nemůžu připojit k souborům co jsou v PC

Na XP jsem zadal na síťovce IP adresu 192.168.0.1 a v přehrávači jsem zadal do GATEWAY 192.168.0.1 a vše šlapalo bez problémů teď bez odezvy zkoušel jsem i udělat mostové propojení to se Umax připojil ,ale soubory neviděl ,ale když připojím druhý počítač do sítě který má Xp tak soubory vidí ale jen ty co jsou na PC s XP a ve windows 7 nic a mám nastaveno everyone

nemam 2 sitovky ale mozna to bude fungovat takze skus jit do ovladacich panelu

tam centrum sitovych pripojeni a sdileni a tam mas aktivni site a na pravo mas domaci skupina: pripojeno tak na to pripojeno klikni a tam si nastav zdileni vseho nebo tak nejak pak klikni na OK takze ted jdi na slozku kde mas filmy nebo nwm co chces sdilet klikni na ni pravym a tam mas sdilet s a zvol domaci skupina cteni/zapis

a napis jak se zdarilo jestli to bude fungovat mam jenom jednu sitovku a wifi router a zdileni mezi ntb mne chodi krasne

/edit1:mozna po tom zapnuti zdileni to bude chtit restart a jestli ti to furt nepude skus vypnout firewall na routeru a popripade i v pc a v antiviru jestli ma firewall

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu